59

«Франківщина креативна»: Як підприємцям регіону розпочати або налагодити експорт та залучити інвестиції для розвитку власного бізнесу

Новини

Всі новини

Сьогодні креативні індустрії – один із драйверів світової економіки. В Україні креативні індустрії активно розвиваються останніх декілька років. Загалом цю сферу можна окреслити як підприємницьку діяльність, в якій економічна цінність тісно пов'язана з культурним вмістом. Івано-Франківщина – один із регіонів України, де цей ринок демонструє позитивну динаміку росту. 

Для підприємців важливим є перетворення творчої діяльності у фінансові здобутки. Саме тому проект «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону» має на меті відкрити місцевим підприємцям можливі шляхи розвитку їх бізнесів з креативною чи інноваційною складовою. 

Проект організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, заснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Результатом проекту стане друк фотокниги, до якої ввійдуть 50 кращих креативних бізнесів Івано-Франківщини. Такі ініціативи, як «Франківщина креативна», – важлива передумова зміцнення конкурентоспроможності регіону, а також можливість вийти на нові ринки та знайти потенційних партнерів і клієнтів для підприємців у сфері креативних бізнесів.

Проект «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону» спрямований на розвиток сприятливого бізнес-середовища для самореалізації підприємців краю у сфері креативних бізнесів. Саме тому мета формування фотокниги – допомогти підприємцям популяризувати свою продукцію, розпочати або налагодити процес експорту товарів чи послуг на іноземні ринки та залучити інвестиції для розвитку власного бізнесу. Також дуже важливим є створення в рамках проекту платформи для спілкування, нетворкінгу та обміну досвідом гравців креативних індустрій, – зазначив керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ Микола Савуляк.

Створений в рамках проекту каталог буде виданий у 500 примірниках і поширюватиметься серед українських та іноземних торгово-промислових палат, посольств, міжнародних організацій, фондів, потенційних партнерів та інвесторів тощо. Презентація фотокниги «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону» відбудеться в рамках форуму «Франківщина креативна» 27 листопада 2019 року.

Якщо ви власник або керівник креативного бізнесу і бажаєте, аби ваша компанія увійшла до фотокниги, заповніть заявку на участь у проекті до 15 вересня 2019 року. 

Детальніша інформація про проект за посиланням https://bit.ly/2SNsgag

З питань реєстрації ЗМІ на форум «Франківщина креативна», під час якого відбудеться презентація фотокниги, звертайтесь за номером +380630351044 або надішліть листа на адресу [email protected].

Контактна особа: PR-менеджерка Ірина Швидко