78

Для українських підприємців стали доступні успішні практики бізнес-асоціацій у форматі анімаційних матеріалів та інфографіки

Новини

Всі новини

Сьогодні на українському ринку активно розвивається тренд бізнес-об’єднань. Підприємці прагнуть підвищити спроможність бізнесу, розширити спектр та якість своїх послуг, об’єднавшись у бізнес-асоціації. Залучення підприємців в асоціації, а відтак – покращення бізнес-середовища, здійснюється в рамках ініціативи «ЕФЕКТИВНІ БІЗНЕС-ОБ’ЄДНАННЯ - СПРОМОЖНИЙ БІЗНЕС - СИЛЬНА КРАЇНА». Ініціатива реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України» (КЕУ). 

Власне, бізнес-асоціації відкривають для своїх учасників доступ до необхідних ресурсів та сервісів; стають механізмом, завдяки якому одні підприємці знаходять ідеї для інвестування, а інші – фінансовий капітал; підсилюють ділову репутацію своїх членів; створюють платформу для комунікації та відстоюють інтереси бізнесу. 

В рамках проекту для підприємців розроблена серія анімаційних матеріалів та інфографік, в яких зібрані успішні практики світових та національних бізнес-асоціацій. Матеріали стануть так званим путівником для підприємців, котрі хочуть розвивати власний бізнес. Цикл відео має на меті популяризувати ідею бізнес-об’єднань та ознайомити із можливостями, котрі вони пропонують підприємцям. Водночас анімаційні матеріали пропонують набір ефективних інструментів, каналів та ресурсів для їх реалізації. 

Бути підприємцем – це круто! Бути членом бізнес-об’єднання – це корисно! Розвивати бізнес-об’єднання – це варто часу і зусиль. Приєднуйтесь до нас, щоб разом розвивати український бізнес! 

Реєструйтеся за посиланням, аби першими отримувати матеріали про успішні світові практики, підкріплені рекомендаціями та інструментам для зміцнення потенціалу МСП та зростання власного бізнесу. 

Для уточнення інформації, будь ласка, звертайтесь за номером +380977746347 або надішліть листа на адресу [email protected].

Контактна особа: Ірина Швидко.