45

Запрошуємо ділових людей на тренінги д-ра Карла-Йозефа Доеза/Німеччина/

Новини

Всі новини

Звертаємо Вашу увагу, що 23 - 26 липень 2018 вперше в Одесі пройдуть два тренінги Доктора Карла-Йозефа Доеза (Німеччина) - міжнародного бізнес-тренера і коуча високого класу:

Заходи проводить Центр бізнес - освіти в м Одеса, створений на базі Одеської регіональної торгово - промислової палати.

Місце проведення: Новий бізнес-зал ОРТПП, вул. Базарна  47, Одеса

Час: 23-26.07.2018, 9:30-17:00

Цілі та результати:

Ви відкриєте основи розвитку лідерських якостей керівника у сучасному динамічному світі. Отримаєте безцінні технології керування людьми та командами на основі європейського та американського досвіду від одного з найцікавіших німецьких тренерів. Пройдете тестування та отримаєте міцний імпульс для свого особистісного росту.

Учасники другого тренінгу отримають перевірені практикою методи ефективного управління собою, психосоматичним здоров’ям та часом. На основі власної особистісної структури учасники отримають змогу цілеспрямовано покращити внутрішній баланс, енергетику, повніше розкрити власний потенціал в ділової та особистої сферах.

Тренер:

Д-р Карл-ЙозефДойз (Німеччина) –доктор наук, вивчав соціологію, соціальну психологію та політологію в Кельні, Фрайбурзі (ФРГ) та Анн Арборе, Мічіган (США).

Міжнародний бізнес-тренер та коуч високого рівня, більшу частину життя працював топ-менеджером великих транснаціональних компаній, таких як  Eastman Kodak Company, DankaBusiness Systems PLC.

Засновник тренінгових центрів в Німеччині: ReDoCoaching&Training, Академії лідерства в Берліні та форуму «Креативне керівництво 9.0» . Приїжджає до України в межах німецької програми допомоги в розвитку за запрошенням Українського центру медіації та Торгово-промислових палат Києва та Одеси.

Внесок за 2-ний тренінг:

  • При оплаті до 30 червня 2018 року —  2760 грн. (з ПДВ). 
  • З 1 липня 2018 року — 3200 грн. (з ПДВ). Для членів ОРТПП надається знижка 15%. Кількість місць обмежена. Програма субсидується Німеччиною.

При делегуванні 3-х участників від однієї компанії – участь четвертого безкоштовна!

Для реєстрації на тренінг пройдіть, будь ласка, за посиланням: http://trainings.org.ua/liderstvo-i-upravlenie-lichnyiy-resurs-rosta/

Реєстрація за тел.: +38 (048)734-03-22, +38 (067)484-82-26, e-mail: [email protected]