58

Замкнене коло проектного менеджменту з Надією Марценюк

Новини

Всі новини

Чи можете ви уявити, що це вже 11-й захід в рамках Проекту підтримки жіночого підприємництва?! Про що ми лише не говорили за цей час: і про фінанси, і про брендинг, і про мотивацію в команді... Та, щоб все це працювало, ніяк не обійтись без менеджменту. 

Сфера проектного менеджменту дуже різноманітна. Та, на жаль, помилки, яких припускаються менеджери є схожими у різних проектах. Як вийти з цього замкненого кола управлінських помилок та не втратити контроль над проектом, розповість Надія Марценюк. 

Nadiya Martsenyuk - тренер, консультант управлінських процесів. 10 років на менеджмент позиціях шукаю баланс: Agilist по духу, яка любить процеси та системний підхід до керування. Проектний керівник за професією, вчитель за покликанням. 

Фокус на сьогодні - критичні інструменти та навички для ефективного менеджменту, без яких щоденна робота перетворюється на вічне пекло.

Nadiya розповість про:

  • Що таке проектна діяльність та як несвідомо НЕ перетворити її на операційну;
  • Найпоширеніші стратегічні помилки проектних керівників;
  • Щоденні тактичні промахи;
  • Лінійний менеджмент в рамках проектного та навпаки;

План заходу:

18:00 - початок реєстрації

18:30 - початок заходу - перший блок

20:00 - кавоперерва

20:30 - другий блок

21:30 - Q&A session

22:00 - нетворкінг

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації!!!

Захід проводиться за підтримки ESTONIAN DEVELOPMENT COOPERATION та Estonian Embassy in Kyiv та в рамках Програми підтримки жінок в бізнесі та технологіях.

Реєстрація: https://www.facebook.com/events/447820695957281/