51

З любов’ю і від серця: формула успіху Наталії Безвуляк

Новини

Всі новини

Любов до масажного мистецтва, поєднання різноманітних технік з авторськими методиками, а також бажання дарувати людям позитивні емоції і враження можуть стати чудовою мотивацією для створення власного бізнесу. Саме так почалася історія успіху Наталії Безвуляк, учасниці Клубу Ділових Людей Україна.

Студія преміум-класу Deluxe by Bezvuliak: Ставка на емоції

Наталія п'ятнадцять років працювала в сфері масажних послуг і вирішила створити щось нове і неймовірне. Так на карті Львова з'явилася перша студія масажного мистецтва  Наталії Безвуляк, яка швидко знайшла свою аудиторію, завоювавши серця клієнтів. І вже через три роки успішної роботи відбулось відкриття ще одного авторського проекту. Deluxe by Bezvuliak – студія масажного мистецтва преміум-класу, створена, щоб задовольнити навіть найвибагливішого клієнта та знайти індивідуальний підхід до кожного.

Світові масажні техніки та авторські методики буквально переносять клієнта в екзотичний Тайланд чи загадковий Тибет. А професійність майстрів у поєднанні з відповідною атмосферою дарують не тільки неймовірну насолоду, а й позитивні емоції.

Комплексний підхід і повне перезавантаження

Акцент нової студії зосереджений на східних мотивах, що проявляється не тільки у масажних практиках, а також інтер’єрних рішеннях. 

“Ми зібрали увесь наш досвід, здобутий за три роки, вибрали улюблені техніки наших клієнтів, удосконалили їх, а також додали спа-ритуали, яких не було раніше. Власне, це ми робимо для того, аби клієнти могли з легкістю довірити нашим майстрам не тільки тіло, а й душу”, – зазначила Наталія Безвуляк.

Також Наталія додала, що найважливіше у їхній роботі – комплексний підхід: фізичний, моральний, енергетичний, адже до них приходять не тільки, аби розім’яти м’язи. Люди в сучасному світі постійно кудись поспішають, метушаться, працюють, тому важливо дозволити миті зупинитись, а іноді – здійснити повне перезавантаження, щоб відчувати і сприймати життя по-новому.

Бізнес - не тільки робота, а й люди

Наталія досі практикуючий майстер і навчає своїх учнів вкладати в роботу любов і турботу.

“В кожен масажний рух потрібно вкладати сенс і Наталія це успішно робить, передаючи таким чином свою позитивну енергію”, – відзначила засновниця «Міжнародного центру корекції постави» Оксана Слінько.

Втілити ідею відкриття власної справи простіше, заручившись підтримкою однодумців і професіоналів із бізнес-середовища.

“Перше моє знайомство зі сферою бізнесу у мене відбулось саме в Клубі Ділових Людей Україна. Навчання, зустрічі та нові знайомства, які приводять до співпраці, тільки сприяють розвитку бізнесу. Можна сказати, що саме ця спільнота дала мені поштовх до відкриття власної справи” – додала Наталія Безвуляк.