46

У Вінниці обговорили створення платформи жіночого підприємництва «Жінки в бізнесі»

Новини

Всі новини

Впродовж 1-2 лютого у Вінниці відбулась подія, що стала важливим кроком у розвитку жіночого підприємництва в Україні. Більше 30 успішних представниць бізнесу з усієї країни в рамках стратегічної сесії обговорили створення платформи жіночого підприємництва «Жінки в бізнесі». Захід організований Вінницький Клуб Ділових Людей під керівництвом Nadiya Lysetska за фінансової підтримки канадського #ПроектПроміс.

В рамках сесії фасилітатори: керівник Клуб Ділових Людей Україна Микола Савуляк та бізнес-коуч Агенції європейських інновацій Ivan Kulchytskyy разом з підприємницями розробили концепцію діяльності майбутньої спільноти.

Власне, бізнес-платформа «Жінки в бізнесі» має на меті об'єднати успішних підприємниць, представниць бізнес-асоціацій та менторок для розвитку і популяризації жіночого підприємництва, обміну досвідом, реалізації спільних проектів. Такі ініціативи жінок в бізнесі, справді надихають, особливо, якщо мова йде про український контекст! Бажаємо учасницям об’єднання легких починань, успіхів та нових звершень!