56

Шоу історій: щирі розповіді про те, як ніколи не здаватися

Новини

Всі новини

9 листопада у Львові зберуться люди, готові поділитися невигаданими історіями з власного життя. Історіями, які вчать не опускати рук та завжди обирати шлях, продиктований власним серцем. Всі охочі отримають унікальну можливість поспілкуватися зі спікерами, що є відомими громадськими діячами, оіпініон-мейкерами і просто Людьми з великої літери.

Формат Шоу історій налаштовує на відвертість – тут нема презентацій зі слайдами та гучних промов. Це швидше щира розмова друзів, це квінтесенція персонального досвіду, покликана надихнути всіх присутніх. Адже мотивації та незламності присвячена сама тематика цьогорічного заходу - «Кожен фініш – це, по суті, старт».

І про те, як вчитись починати заново, присутнім розповідатимуть справді неординарні особистості. Серед запрошених: «айронмен», пластун та працівник сфери ІТ Володимир Мисак, поет, журналіст, культурний менеджер Володимир Бєглов, медіаконсультант, громадський активіст і співзасновник ініціативи «Крим SOS» Алім Алієв, а також спеціальна гостя з Києва - Інна Матюшенко.

Унікальний життєвий досвід, безмежна щирість та просто неймовірна сила духу, здатна подолати будь-які труднощі. Якщо ви хочете відчути, що здатні на більше та прагнете зарядитись енергетикою позитивних, сміливих людей – обов’язково приходьте. «Шоу історій» відбудеться 9 листопада у FESTrepublic.club  на вул. Старознесенській, 24-26. Дізнатися більше ви можете за телефоном (097) 864 99 56, а квитки купуйте на сайті https://2event.com/uk/events/1003266. І до зустрічі на події, яка може змінити ваше життя та підштовхнути до нового старту!

Організатори заходу: Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька-Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/.