43

Програма систематизації Smart HR від Бізнес Академії 4SMART

Новини

Всі новини

Мрія будь-якого HR-фахівця і власника бізнесу - це сильна та ефективна команда, де кожен на своєму місці і працює заради спільної мети. Чи реально створити команду мрії?

Почнемо з того, що для початку потрібно зрозуміти, коли все йде не так. Ось основні симптоми:

  • істотна текучість кадрів в компанії;
  • відсутність належної комунікації з керівниками;
  • висока завантаженість;
  • неправильно поставлені завдання та запити.

Після того, як Ви знайшли основні ознаки "хвороби", пора лікувати ці симптоми. Нездорову атмосферу в компанії дійсно можна назвати корпоративною хворобою. Починається все з виходу з компанії цінних фахівців, а закінчується - не виконанням плану в кінці місяця. Це все, рано чи пізно, призводить до поганих наслідків.

Для того, щоб позбутися проблем, які існують в компанії, потрібно користуватися перевіреними і надійними засобами.

Програма систематизації Smart HR від Бізнес Академії 4SMART допоможе Вам у цьому. Суть навчання в тому, що воно складається з комплексу методів і технік, які призводять до створення мотивованої і сильної команди. Все це упаковано у 6 модулів програми:

  • Модуль 1. Ставимо цілі, знайомимося з системою. Опрацьовуємо такі питання як: психотипи співробітників, емоційний інтелект, стратегічне планування.
  • Модуль 2. Ефективний найм співробітників. Опрацьовуємо такі питання як: невербальна комунікація, продуктивний найм, IT - рекрутинг, ролі HR-менеджера.
  • Модуль 3. Мотивація, лояльність, залученість персоналу. Опрацьовуємо такі питання як: матеріальна мотивація персоналу, нематеріальна мотивація персоналу, демотиватори в роботі з командами.
  • Модуль 4. Введення співробітників в посаду. Опрацьовуємо такі питання як: програма адаптації та постановка завдань на випробувальний термін, управління конфліктами в компанії.
  • Модуль 5. Коучинг в роботі HR-фахівця. Опрацьовуємо такі питання як: рівні зрілості співробітників, мої сильні сторони, модель GROW.
  • Модуль 6. Навчання персоналу, HR-аналітика, HR-маркетинг. Опрацьовуємо такі питання як: навчання та розвиток персоналу, бренд роботодавця, основи HR-маркетингу, поняття мілленіалов.

Старт програми - вже 28 липня 2018.

Докладніше про програму можна дізнатися тут https://goo.gl/RmRpRr

Спеціальна знижка для учасників Клубу Ділових Людей Україна - 10%.

Команда-мрії - це реально. Тільки уявіть, як змінитися Ваша компанія після проходження курсу, де Ви по поличках розберете важливі аспекти життєдіяльності команди, налагодите комунікацію і нарешті зможете спокійно видихнути.

Просто почніть діяти зараз, щоб завтра у Вас з'явилося приємне відчуття після довгого робочого дня.

Успіхів!