29

Людмила Богуш: шлях до успіху - це шлях до мрії!

Новини

Всі новини

«Жінка Року 2018» - саме таке звання приніс Міжнародний жіночий бізнес-форум «EUROWOMAN -2018» Людмилі Богуш, - засновнику компанії BogushTime. Це глобальна подія відбулася в кінці травня в Одесі, вже вкотре об'єднавши жінок-лідерів із різних сфер діяльності для співпраці і розвитку бізнесу, освіти, культури, благодійності, громадянської активності, розширення і зміцнення міжнародних зв'язків.

Протягом двох днів учасниці з України, Великобританії, Німеччини, Франції, США, Чехії, Польщі, Канади, Грузії та інших країн ділилися не тільки своїми успіхами, а й розповідали про провали, які їм довелося подолати. Вони відкривали свої історії сили і стійкості перед лицем труднощів, що виникають на шляху. Значна частина форуму була присвячена живому нетворкінгу, як одному з важливих інструментів розширення можливостей і досягнення нових вершин в бізнесі і в соціальній діяльності.

Компанія BogushTime виступила генеральним партнером заходу, а одним з ключових елементів програми бізнес-форуму став виступ Людмили Богуш.

Захід був насичений цікавими дискусіями і цінними знайомствами - в ньому взяли участь представники дипломатичних агентств, політики, власники бізнесу, ЗМІ, керівники неполітичних організацій, наукові та освітні установи, міжнародні організації та фонди, керівники жіночих бізнес-клубів з різних країн.

А на завершення форуму відбулося традиційне нагородження найвпливовіших жінок, які очолюють щорічний рейтинг, на думку міжнародного комітету «EUROWOMAN». Людмила Богуш отримала статус «Жінка Року 2018», як одна з видатних жінок-лідерів, які зробили особливий внесок у розвиток свого напрямку не тільки в Україні, але і в міжнародних масштабах. Вона поділилася з нами своїми враженнями від участі в форумі та емоції, які отримала від нагороди.

- Людмила, як Ви відчуваєте себе у статусі «Жінка Року»?

Це дуже приємно. Знаєте, насправді важливо отримувати такі нагороди, щоб розуміти - людям не байдуже те, що ти робиш. На форумі я отримала величезний зворотний зв'язок усієї своєї професійної діяльності. До мене підходили абсолютно незнайомі мені жінки, ділилися своїми успіхами. Я почула не тільки про те, що мій авторський метод При-Цільного тайм-менеджменту і планувальник BogushBook допомагають людям досягати своїх цілей. Але і про те, що мій життєвий шлях для багатьох є прикладом і джерелом натхнення. Визнання твоїх заслуг і підтвердження успіхів - це завжди цінна підтримка для того, щоб рухатися далі.

- Які емоції Ви відчули під час нагородження?

Було велике здивування! Нагорода стала сюрпризом - я готувалася до форуму, але не готувалася до отримання призів - навіть не звернула уваги, що в програмі передбачена ця частина. Під час нагородження трохи відчула себе зіркою на червоній доріжці: коли і радісно таке визнання, і одночасно - трохи не по собі. Але була дуже зворушена. У ТОП-5 на думку комітету «EUROWOMAN» увійшли жінки-лідери з різних країн і різних сфер діяльності. Було дуже приємно відчувати, що ми - жінки - робимо дійсно значний внесок у зміну нашої дійсності на краще.

- Що могли б порадити жінкам, які прагнуть розкрити свій потенціал і досягти успіху в різних сферах життя?

Успіх полягає в тому, щоб робити те, що ти хочеш. І іншого рецепта поки ще ніхто не винайшов. Все, що потрібно для успіху закладено в нас самих, а орієнтири завжди - в наших бажаннях. Тому дуже важливо завжди бачити попереду свої мрії, рухатися до них, незважаючи на якісь нав'язані стандарти і помилкові зобов'язання. Жінки дуже часто готові йти на компроміси, приймати соціальні рамки і підлаштовувати під них своє життя. Але жити, щоб догоджати чужим бажанням не дає відчуття щастя і не приносить того успіху, про який мріють багато. Прожити по-справжньому своє життя, зробити в ній щось значуще не тільки для себе, але і для інших людей, можна тільки роблячи те, чим гориш, про що мрієш, чого не можеш не робити. І для такої справи завжди знаходяться потрібні ресурси, можливості і помічники навіть в найскладніших ситуаціях. Мрійте, перетворюйте мрії в цілі і не сумнівайтеся в своєму успіху.