44

Юридичне оформлення сайту для бізнесу

Новини

Всі новини

Юрист і підприємець Ростислав Саламаха (Salamakha Rostislav) розповість все, що Вам потрібно знати для початку безпечної та ефективної, а головне спокійнї, роботи  через сайт

Участь БЕЗКОШТОВНА, для всіх учасників Клубу Ділових Людей Україна, реєстрація за посиланням: http://bit.ly/webinar_15-02-2019

Ви дізнаєтеся, все, що Вам необхідно для старту комерційної діяльності через інтернет. Поговоримо, наприклад, про те, як приймати оплати через сайт і які документи для цього необхідні. Торкнемося і тему збору і захисту персональних даних. Загалом цікаво буде всім, хто хоч якось використовує веб-сайти і інтернет в своїй діяльності :)

В ході вебінару Ви отримаєте безкоштовно консультацію, вартість якої перевищує 150 доларів!

Унікальна можливість задати будь-які питання фахівцеві.                                                                     

Основний моменти вебінару:

  • Яку саме інформацію необхідно розміщувати на веб-сайті: як дотриматися всіх вимог так, щоб не перевантажити споживача але і уникнути штрафів і інших можливих проблем.
  • Договір оферти, Privacy policy, Cookies agreement: які документи потрібні для роботи комерційного сайту і головне - як їх правильно скласти і на що звернути увагу.
  • Електронний правочин очима податкової: як наша держава і контролюючі органи дивляться на електронну комерцію і оплати через сайт.

Реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/webinar_15-02-2019

Готуйте свої запитання (можете навіть надсилати їх заздалегідь) і до зустрічі в п'ятницю 15 лютого рівно о 16:00 (час Києва).