58

ITEAHub MeetUp: Репутаційні уроки та кризи компаній

Новини

Всі новини

Є компанії, від яких залежить наше «завтра». Впевнені, ви чуєте про них кожного дня. Їх шлях до величі був складним, але вони змогли дістатись вершини. Одна з причин їх успіху — вміння реагувати на світові кризи та перетворення.

На новому ITEAHub MeetUp поговоримо про репутаційні уроки та кризи компаній: — Як реагувати сьогодні на актуальні для України виклики?— Як використовувати всі доступні інструменти, щоб змінити репутацію своєї компанії та галузі?— Як захистити та розвивати бізнес в нових умовах?— Як реагувати на репутаційні кризи та інформаційні атаки на компанію чи особу?

Івент буде корисний засновникам та власникам бізнесу, СЕО компаній та керівникам з комунікацій.

______________________________________________________

Спікери:

Ірина Золотаревич – радник з питань стратегічних комунікацій та репутаційного аудиту, викладач програм MBA та міжнародних відносин. Досвід: радник Прем’єр-міністра України, керівник та засновник комунікаційних агентств та міжнародної комунікаційної асоціації, віце-президент комунікаційного холдингу. Автор 5 книжок. Магістр соціології, диплом CIPR, програма Stanford University.

Сергій Біденко– експерт з комунікацій з 20-річним досвідом інформаційних проектів для бізнесу та політичних структур. Консультант власників та топ-менеджерів українських та міжнародних компаній з питань стратегічного управління репутацією, реагування на кризи та захисту від інформаційних атак. Керівник комунікаційної агенції, яка спеціалізується на оптимізації вартості нових лідів для компаній сучасними інформаційними інструментами.

______________________________________________________

Вартість квитків:

Ранні пташки — 200 грн.

Сплячі сови — 250 грн

В день івенту — 300 грн.

Для учасників Клубу Ділових Людей Україна розігруємо 1 квиток, розіграш вже в закритій групі учасників Клубу на Facebook. Для всіх інших учасників діє знижка 15% 

 ___________________________

Початок реєстрації: 18:30.

Початок івенту:19:00.

Тривалість: 3 години з перервою та Q&A

______________________________________________________

Мова заходу: російська

______________________________________________________

Про формат:

ITEAHub MeetUp – це зустріч однодумців та професіоналів. Під час актуальних доповідей топових експертів, у активних обговореннях ви зможете пройти шлях від формування сміливої ідеї до її реального втілення.