42

ІІІ-й Німецько-Український економічний форум.

Новини

Всі новини

Асоціація німецьких торгово-промислових палат (DIHK), Східний комітет і Східноєвропейське об’єднання німецької економіки і Німецько-Українська промислово-торговельна палата проводять 29 листопада 2018 року у Домі німецької економіки у Берліні ІІІ-й Німецько-Український економічний форум.

Відкриватимуть цей форум Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман і Федеральний Канцлер Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель. 

Форум відзначатиметься не лише високим політичним представництвом, але й можливістю практичної роботи у п'яти галузевих тематичних секціях, присвячених таким важливим галузям, як інновації і їхні перспективи, сучасні цифрові технології та індустрія 4.0., харчова і переробна промисловість, інфраструктура і транспорт, а також енергетика та комунальне господарство. 

Метою форуму є обмін інформацією про актуальну політику економічних реформ українського уряду, а також про потенціал та можливості співпраці з Україною. Окрім того, у рамках цього представницького форуму офіс експортної підтримки при Німецько-Українській промислово-торговельній палаті запропонує українським компаніям можливість стати членами підприємницької делегації форуму.

Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена. 

З організаційних питань звертайтесь до Юліанни Вельбовець [email protected] або за телефоном +38 044 377 52 00.

Завантажити програму та заповнити заявку можна за посиланням