Подія, яка не має аналогів в Україні, збере на одному майданчику 1500 гостей, а також представників провідних ресторанних і готельних франшиз, інвесторів, експертів і лідерів думок. Власники бізнесу і керівники компаній поділяться своїми історіями успіху, секретами ефективності робочих бізнес-моделей, інструментами, які вони запровадили для активного розвитку своїх франшиз.
У межах форуму відбудуться презентації франшиз з України, Європи, в тому числі 10 міжнародних брендів. Поряд із ресторанними франшизами цього року на форумі будуть представлені міжнародні та національні готельні бренди.
Свою участь у форумі вже підтвердили:
- Marriott International – провідна світова готельна компанія з більш ніж 6700 об'єктами нерухомості в 130 країнах;
- Premier Hotels & Resort – національний готельний оператор, під управлінням якого перебуває 19 готелів у 14 туристичних напрямках України;
- Reikartz Hotel Group – національна мережа готелів Reikartz Hotel Group об'єднує понад 30 готелів в Україні та за її межами;
- Ribas Hotels Group – під успішним управлінням компанії знаходиться понад 20 готелів на території України;
- The Avocado Show – перший в Європі ресторан, в якому всі страви готуються на основі авокадо (3 заклади в Голландії та Бельгії);
- «Сімейна пекарня» – мережа міні-пекарень з випічкою за домашніми рецептами і ароматною кавою (56 пекарень в Україні);
- Salateira – міжнародна мережа fast-healthy ресторанів (14 закладів в Україні, Білорусі та Іспанії);
- Freshline – мережа з унікальною технологією персонального приготування сендвічів і вибором інгредієнтів на будь-який смак;
- Pizza Celentano – найбільша франчайзингова мережа піцерій в Україні (149 ресторанів у 54 містах України, а також у Молдові);
- «Варенична Балувана Галя» – мережа сучасних міських кафе (9 власних закладів у різних містах України);
- COFFELAT – українська мережа кав'ярень із високоякісними продуктами і високопрофесійним обслуговуванням (18 закладів в Україні);
- Lviv Croissants – один із лідерів франчайзингу в Україні, концепт закладів швидкого харчування з асортиментом свіжоспечених круасанів (60 закладів у різних містах України);
- Mr. Grill Hotdogs & Burgers – проект гриль-ресторанів Hotdogs & Burgers в американському стилі стріт-фуду (3 заклади в Україні);
- KIMS – національний оператор побутових послуг (8 франчайзингових проектів та 26 власних пунктів у різних містах України).
Учасники форуму дізнаються, як ефективно масштабувати бізнес за моделлю франчайзингу, а також зможуть підібрати франшизу просто під час заходу!
FranchiThink 2018 відповість на запитання:
- як вибрати надійного партнера – профайлінг під час вибору франчайзі;
- як масштабувати бізнес від невеликого ресторану до світового бренда;
- як захистити франшизу;
- правила вибору правильної локації і приміщення під бізнес;
- інтернет-маркетинг і просування бізнесу;
- підводні камені ресторанного франчайзингу, особливості розвитку бізнесу;
- споживчі переваги в сучасному суспільстві.
Серед спікерів FranchiThink 2018: Ron Simpson, власник The Avocado Show (Нідерланди); Tommi Tervanen, CEO Kotipizza Group (Фінляндія); Олексій Коробкін, старший директор з розвитку, Marriott International (Росія).
А також експерти з України: Олександр Мусатов, експерт в галузі ресторанного консалтингу, співвласник ресторанів True Burger Bar і Hendrick's Bar; Антон Воронюк, керівник Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts, директор з розвитку WebPromo, Мирослава Козачук, співвласник і СЕО компанії Franchise Group; Ірина Седлецька, генеральний директор готельного оператора Premier Hotels and Resorts, Андрій Дема, операційний директор Reikartz Hotels Management.
Провідні представники індустрії поділяться своїми знаннями та досвідом у таких напрямах, як систематизація бізнесу, розвиток на локальному та міжнародному ринках, маркетинг і просування об'єктів, фінанси, HR, управління запасами/закупівлями, IT-рішення і технології в ресторанному та готельному бізнесі.
Реєстрація на FranchiThink 2018 за посиланням: http://bit.ly/2xLButr