46

Форум «Жіноче лідерство в STEM» у Львові

Новини

Всі новини

Майже 70% професій потребуватиме STEM навиків у майбутньому, проте представленість жінок в технологічних компаніях сьогодні в Україні на рівні 23%. А в майбутньому? Дівчат не багато навчається на спеціальностях які можна віднести до STEM. Яке майбутнє чекає дівчат? Якщо тебе цікавлять ці питання та ти хочеш покращити свої лідерські навички, приходь 18 грудня на Форум «Жіноче лідерство в STEM».

Форум «ЖІНОЧЕ ЛІДЕРСТВО В STEM» відбудеться в рамках проекту «Технологічний пакт розвитку жінок у STEM компаніях», який реалізується за підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні. Організатори – Центр «Розвиток КСВ» та «STEM коаліція». Партнер – Tech startup School.

Мета Форуму – обговорити питання представленості жінок в STEM та залучити компанії, університети та освітні ініціативи приєднатися до Технологічного пакту для розвитку жінок в STEM-компаніях.

На Форумі будуть представлені результати досліджень представленості жінок в STEM професіях, обговорені питання жіночого лідерства та успішної кар’єри. Лідери аграрного, електротехнічного й IT-ринків, технічні університети, наукові установи регіону зможуть підписати Технологічний Пакт розвитку жінок у STEM. 

Львів – шостий регіон, який долучається до ініціатив просування жінок у STEM компаніях. Якщо ви представники технологічних компаній або університетів, громадських або освітніх ініціатив приєднуйся до національного руху зміцнення лідерського потенціалу жінок!

Посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZCjo4zX8i0UQHflg9JGd2SPjYNe3qih0csKmqC7mw6hd-aw/viewform

З будь-яких питань щодо проекту звертайтесь до Алли Зінченко, координатора проекту: [email protected], 050-954-91-92

ГС «СТЕМ-КОАЛІЦІЯ» - це платформа для об’єднання компаній, навчальних закладів, асоціацій, експертних організацій, муніципалітетів та ЗМІ заради підвищення якості STEM-освіти в Україні.

Основними напрямками роботи СТЕМ-КОАЛІЦІЇ є:

  • розвиток технологічної грамотності освітніх закладів;
  • збільшення кількості дівчат та жінок в СТЕМ до 30%;
  • розвиток зв’язків школа-компанії – університет.

Детальніше: http://stem-coalition.org.ua/

«Технологічний пакт для розвитку жінок в STEM компаніях» - це унікальний проект, аналогів якому не існує в Європі. Метою проекту є консолідувати зусилля навчальних закладів і компаній для підтримки жінок в технологічній сфері та розкриття їх потенціалу. Детальніше: http://tech4women.info/