49

Час історій з Іриною Снітинською "Батьки і діти"

Новини

Всі новини

24 травня проводитимуть вже другий захід нового проекту Школи АҐРУС - "Час історій з Іриною Снітинською". Тема вечора - "Батьки і діти": історії про дитинство, щасливе чи може невеселе, про дитячі мрії і хвилювання, а може про те, як ви стали батьками чи дивилися на батьків ще дитячими очима, про непрості питання виховання або усиновлення дітей, і про одвічний конфлікт поколінь, і про все-все, пов’язане з батьками і дітьми.

Сторітелінг вважається ключовим сучасним інструментом комунікації, та, водночас, він вічний – люди у всьому світі завжди розповідали історії. Наші герої також діляться власним досвідом і здобутками. Вони описують свій шлях, власні радощі та хвилювання, проблеми та їхнє подолання. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе.

«Час історій» - це час для себе, коли можна побути з друзями, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця. 

Чому варто придбати квиток на "Час історій" сьогодні? Все просто: чим швидше Ви купуєте квиток, тим він дешевший! В нас діє 3 пропозиції:

1) "Ранні пташки": при покупці до 10.05.2018.

Вартість 170 грн.

2) "Вчасні пташки": при покупці з 11.05.2018 до 23.05.2018.

Вартість 210 грн.

3) "Сонні пташки" :-) : при покупці в день проведення.

Вартість 250 грн.

Детальна інформація: (097) 864 99 56

Та на сайті: http://shkola-agrus.com/programs/chas-istorij/

Придбати квитки он-лайн можна тут: https://2event.com/uk/events/1347843