47

Бізнес-сніданок з Олексієм Скрипником

Новини

Всі новини

Ми хочемо, щоб цей новий рік був максимально продуктивним та вдалим для Вас і Вашої компанії.

Саме тому організовуємо низку корисних та надихаючих бізнес-сніданків з найуспішнішими людьми у сфері ІТ-аутсорсингу, які поділяться з Вами історією свого успіху, розкажуть про труднощі, які виникали на їхньому шляху при зрощуванні власної компанії та як вдалось їх пройти.

Представляємо Вам нашого першого спікера - Олексій Скрипник - Eleks Co-Founder, Member of Parliament Ukrainian. 

Ще в 1991 році збудував одну з найуспішніших софтверних компаній в Україні — «ELEKS» і відтоді керував нею, перетворивши з перспективного стартапу в одну з найбільших компаній – виробників програмного забезпечення у Східній Європі. 

Під його керівництвом, ELEKS отримав статус світового постачальника унікальних та надійних програмних рішень з командою, яка налічує понад 1000 працівників.Свій секрет успіху бізнесмен пов'язує, в тому числі, з тим, що ніколи не боявся працювати з людьми розумнішими, ніж він сам.

«Елекс» як компанія склалася завдяки тому, що я в той момент абсолютно не боявся, та й зараз не боюся, співпрацювати з людьми, які набагато розумніші за мене, навпаки, вважаю це великим плюсом".

Вже 26.02.19 у Вас буде можливість за чашкою запашної кави поспілкуватись з Олексієм та почути багато корисних порад для розвитку власної компанії.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2Anj2JG