51

Бізнес-сніданок з Ігорем Кругляком

Новини

Всі новини

А ми продовжуємо серію корисних бізнес-сніданків з успішними людьми ІТ-індустрії.

Вже 30-го січня Ви зможете за чашкою ароматної кави поспілкуватись та послухати історію успіху засновника CoreValue - компанія, яка більше 10 років надає надійні інновативні та економічно-ефективні IT-рішення для іноземного ринку.

Ігор Кругляк створив компанію CoreValue разом зі своїми партнерами в 2004 році, використовуючи знання, набуті у сфері інформаційних технологій та бізнесу протягом 22 років. 

До CoreValue Ігор був керівником інженерного відділу в компанії AP3 Solutions та забезпечував технічні рішення для різноманітних юридичних мереж. Ігор також займав посаду головного технічного директора в компанії з управління інтелектуальною власністю, яка фінансувалася венчурними компаніями. Там він відповідав за багатомільйонні проекти локального та офшорного розвитку. 

У 1997 році Ігор приєднався до корпорації InterWorld, тогочасного стартапу з 60-ма працівниками, і був ключовим учасником IPO цієї компанії у 2000 році. 

Ігор розпочав свою кар'єру в Merrill Lynch, де динамічно розвивав її в 1985 - 1993 роках, а згодом став помічником віце-президента. 

Він виступав на кількох національних та міжнародних технічних конференціях та опублікував декілька статей на Kobb Publications, які зосереджувалися на розробці програмного забезпечення та додатків.

Реєструйтесь вже зараз, адже кількість місць обмежена: http://bit.ly/2TBXfVM

Для учасників Клубу Ділових Людей Україна діє знижка 20%