90

Бізнес-сніданок щодо підтримки жінок в бізнесі та технологіях

Новини

Всі новини

Ось і позаду 12 заходів в рамках Програми підтримки жіночого підприємництва. Це була шалена мандрівка. Сумарно, у проекті взяло участь більше 400 жінок. Чоловіки теж приходили, і це не може не тішити, адже ми раді всім, хто хоче вчитись та прийшов послухати наших неймовірних і успішних спікерок. 

Вже не перший рік, iHUB приділяє особливу увагу питанням гендерної рівності, сприяє формуванню рівних можливостей для жінок та чоловіків у бізнесі. Відтак, ми, спільно з Посольством  Естонії в Україні, реалізуємо проект, що націлений на підтримку жінок в бізнесі та технологіях в регіонах України. 

Одним з останніх ривків, перед конференцією "Жінки у бізнесі та технологіях", буде бізнес-сніданок.  Знання, отримані за час Проекту, важливо застосувати. Ми переконані, що з підтримкою органів влади, жінкам буде набагато легше реалізувати себе в бізнесі та сфері технологій. 

На бізнес-сніданок запрошуємо представників влади, громадського сектору, малого та середнього бізнесу, стартапів, сфери IT.

  • Разом ми проаналізуємо проблеми з якими стикаються жінки в бізнесі та ІТ. Також шукатимемо ефективні рішення їх подолання.
  • За результатами зустрічі  розробимо відповідні пропозиції щодо покращення ситуації у цьому напрямку для представлення результатів стейкхолдерам. 

 Ми щиро віримо, що такі заходи зможуть допомогти львівським жінками стати більш фінансово захищеними та незалежними, а також сприятимуть розвитку регіону. 

План бізнес-сніданку:

  • 9:30 - вітальна кава, реєстрація;
  • 10:00 - 10:10  - вітальне слово
  • 10:10 - 10:45 - формування та виявлення проблем у напрямку, виступи учасників, дискусія;
  • 10:45 - 11:00 - робота в групах;
  • 11:00 - 11:10 - перерва на каву зі смаколиками;
  • 11:10 - 11:45 - генерація вирішення проблем, пропозиції покращення ситуації;
  • 11:45 - 12:00 - представлення результатів.

Долучайтесь. Кількість місць обмежена !!!

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації та підтвердження участі на email. 

Посилання для реєстрації на бізнес-сніданок: https://forms.gle/X3Z1Z6aqvimVN4f29

Детальнішеhttps://www.facebook.com/events/410826149466247/

Захід проводиться за підтримки ESTONIAN DEVELOPMENT COOPERATION та Estonian Embassy in Kyiv та в рамках Програми підтримки жінок в бізнесі та технологіях.