65

17 травня наш партнер Клубу журнал “City Life” відзначає свій 5 День народження!

Новини

Всі новини

Друзі, вже зовсім скоро, 17 травня, наш партнер тернопільський глянцевий журнал “City Life” відзначає свій 5 День народження. Клуб Ділових Людей Україна вітає команду “City Life”, зокрема власниць Мар’яну Балабан та Тетяну Шершун. Подія відбудеться в ресторан Гарден Хол (19:00 - препаті, 20:00 - офіційна частина свята).

Впродовж 5 років журнал натхненно публікує статті про найактуальніші події, нові заклади готельно-ресторанної сфери та індустрії краси на карті міста, зони відпочинку та подорожі. Команда журналістів бере інтерв’ю в найцікавіших особистостей економічної і політичної еліти, культури, шоу-бізнесу тощо. 

І саме 17 травня читачі, герої історій журналі, причетні до створення та розвитку цього проекту та міста Тернопіль зберуться разом, щоб відсвяткувати цю подію.

Гостей свята чекають тест-драйв  на автомобілях від "Джерман Авто" (нові моделі “Порше”), модні покази за участі моделей Сіті Лайф Моделс Скул, презентація провідних колекцій одягу та гумористична програма. Публіку розважатимуть лауреат безлічі пісенних Всеукраїнських конкурсів Євгеній Єрьомін, популярний діджей Реномті, який виконає світовий хіт - Джайра та неймовірні ведучі - Юрій Мікоф та Сергій Фаля,

Вечір обіцяє бути насиченим та яскравим! 

Квитки можна придбати на першому поверсі в ЦУМі та в редакції журналу “City Life”.