61

Звернення Голови Клубу Ділових Людей Миколи Савуляка

Новини

Всі новини

Сьогодні в Клубі діє 16 сервісів та проектів, серед яких варто зазначити нові та найбільш цікаві: персональний бізнес-асистент, бізнес-групи, інформація про можливості для бізнесу, бізнес-консультації, тижневик «Ділове Слово», інвестиційні проекти, адвокасі тощо.

Звернення Голови Клубу Ділових Людей Миколи Савуляка

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ КЛУБУ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ

Шановні учасники Клубу Ділових Людей!
Для мене честь звертатися до Вас, адже Ви є учасниками найбільшої діючої організації для малого бізнесу в Україні, яка уже сьогодні налічує понад 1200 учасників!
Ймовірно, нас об’єднує те, що ми хочемо жити в комфортній та безпечній країні, вести чесний бізнес та будувати добробут своїх сімей. Ми віримо, що в Україні можна жити краще, та хочемо збудувати країну, де проживають щасливі люди та народжуються ідеї, варті визнання.
Ми розбудовуємо малий бізнес в Україні та об’єднуємо його у великий репутаційний бізнес-клуб, який займає активну позицію у суспільстві та діє.
Дякую Вам за співучасть в цій непростій справі!
 
Клуб за останні роки з 2009 року досить сильно змінився і збільшив кількість сервісів та проектів, які покликані розвивати бізнеси учасників Клубу та впливати на розбудову малого бізнесу в країні.
Клуб розпочинався зі звичайних семінарів та ідеї збудувати потужну організацію для українського малого бізнесу. Сьогодні в Клубі діє 16 сервісів та проектів, серед яких варто зазначити нові та найбільш цікаві: персональний бізнес-асистент, бізнес-групи, інформація про можливості для бізнесу, бізнес-консультації, тижневик «Ділове Слово», інвестиційні проекти, адвокасі тощо. Більше інформації на сайті Клубу: bc-club.org.ua/about-club
 
Сьогодні для організації даних сервісів та подальшого розширення Клубу внесків у розмірі 600-1000-1500 грн. є недостатньо (учасники, що вступали в різний час досі оплачували повторні внески від 600 грн.), що вимагає від нас ініціювати підвищення вступних та повторних внесків. Також цьому процесу активно посприяло зниження вартості гривні більш як в 3 рази за останні 5 років.
Отже, рекомендований повторний річний клубний внесок становить 2600 грн. Для учасників Клубу, які долучились до нашої організації уже давно, діє система лояльності і для них внесок може становити до -30% від рекомендованого тарифу (якщо учасник в Клубі більше 1 року – мінус 10%, більше 2-х років – мінус 20%, більше 3-ох років – мінус 25%, більше 4-ох років і більше – мінус 30%).
 
В найближчі місяці будемо раді презентувати ще ряд цікавих сервісів для учасників Клубу та їх персоналу.
Наперед вдячний за Ваше розуміння та співпрацю!

З повагою,

Микола Савуляк, Голова Клубу Ділових Людей