54

В рамках програми EU4Business у Києві відбудеться ФОРУМ «Бізнес кейс стаді. Власники для власників»

Новини

Всі новини

26 вересня 2018 року в Nivki-hall (Київ, пр. Перемоги, 84) відбудеться Форум «Бізнес кейс стаді. Власники для власників», до участі в якому запрошуються власники та керівники малого та середнього бізнесу. 

Захід спільно організовують три Центри підтримки бізнесу, засновані за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business на базі Клубу Ділових Людей Україна, Київської торгово-промислової палати, Вінницького клубу ділових людей. 

Форум «Бізнес кейс стаді. Власники для власників» - це розгляд реальних кейсів, робота в команді, обмін досвідом, практичні рішення задач для бізнесу. 

«Сьогодні для успішного бізнесу підприємці в стратегічному плануванні мають враховувати світові тенденції та бути на крок попереду конкурентів. Бізнес не розвивається у вакуумі. Нові ідеї, рішення, зв’язки, ділові знайомства та контакти – це один із методів розвитку власної справи. Форум «Бізнес кейс стаді» спрямований на те, щоб допомогти підприємцям не тільки налагоджувати партнерські відносини, а й показати конкретні інструменти для ефективного ведення бізнесу», - зазначив Голова Клубу Ділових Людей Україна Микола Савуляк.

«При організації будь-якого заходу, для нас дуже важливо, щоб власники та керівники бізнесу отримали не тільки теоретичну інформацію, а й практичні рішення для своїх компаній. Саме тому, формат цього Форуму – «кейс стаді». Сьогодні, з тим темпом розвитку технологій, який ми маємо, лише теоретичні знання не забезпечують бажаний результат. Тож те, що підприємці почують на нашому Форумі вони зможуть впровадити вже завтра. Метод викладу кейсів на прикладі конкретних проблем у малому чи середньому бізнесі дає таку можливість», - наголосила модератор заходу, керівник Асоціації консультантів для бізнесу Світлана Насирова. 

Під час Форуму буде розглянуто кейс-спіч «Практики утримання персоналу в компанії, клієнторієнтований підхід в HR», де Антон Савочка розкаже про практичні інструменти мотивації співробітників та основні принципи, яких потрібно дотримуватися при роботі з клієнтами. Під час кейс-спічу «Як збільшити продажі в b2b компанії?» Володимир Піменов поділиться власним досвідом побудови правильної та ефективної системи продажів. Також усі охочі зможуть почути історії успіху власників або керівників підприємств у сфері партнерства на панельній дискусії «Партнерство. Як не зруйнувати свій бізнес, а здобути нові можливості?». А ще учасники матимуть можливість дізнатися більше про міжнародні грантові програми під час презентації можливостей для бізнесу від організаторів Форуму. 

У другій частині заходу усі учасники будуть поділені на робочі команди й протягом 1, 5 години під координацією професійних фасилітаторів працюватимуть над вирішенням бізнесових задач та проблем власних підприємств. Модератором Кейс стаді буде керівник Асоціації консультантів для бізнесу Світлана Насирова.

«Особливість такого методу в тому, що один з власників висуває свою проблему і впродовж певного часу, разом з модератором та ще 12-ма керівниками з різних сфер, генерують рішення для цієї проблеми. Адже часто погляд із сторони і правильна постановка питання дає змогу власнику набагато швидше вирішити наявну проблему», - зазначила модератор Форуму. 

Важливим та незмінним елементом цього заходу залишається бізнес-нетворкінг. Під час якого учасники зможуть поділитися власним досвідом, обмінятися візитками та налагодити нові бізнес-контакти.

Програма Форуму:  https://bit.ly/2wjM3TD   

Реєстрація: https://bit.ly/2Mz5S4r

Контактна особа – Соломія Гречух, 097 968 96 61, [email protected]