49

Учасники Клубу Ділових Людей Україна зустрілись у форматі бізнес-групи

Новини

Всі новини

29-го листопада в Клубі Ділових Людей Україна відбулася зустріч керівників та власників бізнесу у форматі бізнес-групи. Тематикою зустрічі була мотивація персоналу, але не в теорії, а з розглядом практичних кейсів. Кожний учасник мав нагоду поділитися власним досвідом у мотивації підлеглих. Родзинкою заходу була відсутність єдиного спікера! 

І як би дивно це не звучало, але ефективніше, як відзначили учасники, спрацьовує власний досвід, а не довгі лекції.

На зустрічі пролунали чудові та нестандартні підходи. Що важливо, одразу ж можна було дізнатися всі тонкощі кожного з них. Учасники ставили багато питань отримували відповіді, котрі базуються на управлінському досвіді того чи іншого керівника. 

Доповнили зустріч презентація однієї з можливостей для бізнесу, розіграш квитка на захід «Від працівника до бізнес-партнера. Як змінити мислення персоналу» від HR-кав'ярні. Далі зустріч плавно перейшла у вільне спілкування. А також з власної ініціативи Анна Зайцева подарувала квиток на коуч-сесію та на участь в бізнес-грі. Дякуємо всім присутнім за чудовий вечір! Якщо ви також маєте бажання доєднатися – телефонуйте за номером: +380981616830!