59

Три ОТГ Львівської області обрані до участі в проекті із розвитку місцевого бізнесу

Новини

Всі новини

Три ОТГ Львівської області обрані до участі в проекті із розвитку місцевого бізнесу

Львівські ОТГ отримали можливість співпрацювати з бізнесом ,аби розвиватись та наповнювати місцеві бюджети.

По завершенню конкурсу 10 квітня 2020 року, Великолюбінська ОТГ, Заболотцівська ОТГ, Кам’янка-Бузька ОТГ були відібрані до участі в у спільному проекті «U-LEAD з Європою» та ГО «Клуб Ділових Людей Україна» - «Розробка та пілотування інструментів сприяння бізнесу в ОТГ», який триватиме до червня 2020 року.

В рамках проекту переможці відкриють для себе нові можливості із залучення бізнесу у свої громади та спробують інструменти, які сприятимуть бізнесу саме в їхніх ОТГ. Для ОТГ – це можливість сприяти підприємництву серед населення, працевлаштування населення і поповнення місцевих бюджетів. А для бізнесу – це лояльні і вигідні пропозиції для власного розвитку.

Клуб Ділових Людей Україна працює зі своїми учасниками, інформуючи бізнес про можливості тих ОТГ, які можуть бути потенційно привабливими партнерами у їхньому бізнесі. Програма ‘U-LEAD з Європою’ з 2016 р. підтримує громади з метою забезпечення їхнього сталого розвитку та покращення життя громадян. Програма, cпільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

https://www.facebook.com/bc.club.ua/

https://www.facebook.com/ULEADwithEurope