74

Шукаємо «сусіда». Оренда пів офісу у Львові.

Новини

Всі новини

В рамках ідеї sharing economy, що полягає у спільному використанні ресурсів, наш Клуб, розглядає можливість партнерства із організацією, що потребує офісне приміщення. Ми побачили, що частина наших наявних ресурсів (офіс, обладнання) завантажені не повністю і варто залучити партнера.

Готові запропонувати партнеру пів офісу для спільного використання (7-8 робочих місць). 

Офіс займає увесь 2-ий поверх невеликого офісного центру (вул. Перфецького, 11), 168,4 кв. м., інші поверхи займає SoftServe. Офіс сформований як Open space із скляними перегородками, оснащений індивідуальним опаленням, кухнею (холодильник, мікрохвильова, посудомийна машина, кава-машина), санвузлом, приймальною кімнатою, конференц-залом площею 30 кв.м. (для нарад, офіційних зустрічей чи навіть заходів до 15 осіб, в т.ч. з мультимедійним проектором), невелика бізнес-бібліотека. Наявні відеоспостереження, сигналізація, усі меблі, провідний інтернет та WiFi, офісна техніка. Для початку комфортної роботи у нас потрібно взяти із собою лише ноутбук.

Наші основні побажання до партнера: позитивна ділова репутація, команда 7-8 осіб, спеціалізація на послугах для бізнесу (консалтинг, бух. чи юридичні послуги, ІТ-послуги, бізнес-навчання тощо). 

Клуб постійно працює із малим та середнім бізнесу, тому з партнером можлива також співпраця щодо роботи із МСБ. Віртуальний тур по нашому офісу тут: https://bit.ly/2AAn5p1

Орієнтовна вартість одного робочого місця виходить 160-170 дол. США. (в т.ч. оренда, комунальні, прибирання, інтернет, офісні меблі, спільне використання переговорного залу та кухні). До речі, середня площа на 1 робоче місце у нас становить 11,2 кв.м., що у 3 рази більше, ніж у звичних бізнес-центрах чи коворкінгах. 

Щодо співпраці телефонуйте: 067 67 115 04, 096 804 5555.