56

Рішення для бізнесу: Три складові, які формують компанію. Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань

Новини

Всі новини

В сучасних реаліях впізнаваність компанії на ринку викликає у споживачів довіру та формує її позитивний образ. Сьогодні складно уявити успішний бізнес без сформованого сильного бренду. Водночас один лише бренд не гарантує успіху. Вирішальною складовою прибуткового бізнесу є так званий «золотий трикутник» - сильний бренд, що опирається на якісний продукт та ефективну бізнес-модель. 

19 жовтня в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід «Рішення для бізнесу: Три складові, які формують компанію». Під час зустрічі учасники розглянуть три складові для побудови ефективного бізнесу та формування бренду. Також в рамках заходу запланований розбір бізнес-кейсів на основі реальних ситуацій. 

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій Хмельницького. 

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). 

Партнери заходу:  Хмельницька ТПП та ГО «Астар»