58

Рішення для бізнесу: товарна та ринкова стратегія бізнесу. Конкурентоспроможність бізнесу

Новини

Всі новини

У процесі розвитку компанії настає момент, коли власники/керівники розмірковують, куди рухатись далі. Причин для роздумів може бути декілька: існуючий ринок добре освоєний і продукт є конкурентоздатним; ринок дуже вузький чи конкурентний і потрібно щось змінювати. Для прийняття ефективного рішення, особливо в умовах кризи, важливо враховувати конкурентів та інші фактори ринку, які допомагають/заважають розвиватись.

22 жовтня в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід «Рішення для бізнесу: товарна та ринкова стратегія бізнесу. Конкурентоспроможність бізнесу». Під час зустрічі учасники розглянуть товарну та ринкову стратегії бізнесу і фактори, що допомагають/заважають розвиватись компанії. Також в рамках заходу запланований розбір бізнес-кейсів на основі реальних ситуацій підприємців. 

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій Івано-Франківська. 

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).