59

Рішення для бізнесу: Критерії сегментації. Як знайти свого клієнта?: Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань

Новини

Всі новини

Для кожного бізнесу важливо розуміти, хто є його клієнтами і як правильно з ними комунікувати. Не варто працювати для всіх. Важливо розуміти потреби своєї цільової аудиторії та власні можливості їх вирішення. Для цього використовується сегментація. Власне, застосовуючи принцип вибору цільової аудиторії, ми визначаємо, з ким хочемо працювати, для кого створюємо товари/послуги. Правильне виділення ринкового сегменту – половина комерційного успіху. 

26 листопада в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід Рішення для бізнесу: Критерії сегментації. Як знайти свого клієнта? На заході ми поговоримо про те, як правильно вибрати сегмент необхідний саме для Вас і правильно визначати точки болю та потреби клієнта. 

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій Кременчука.  

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).