50

Підсумки року: Яким був 2018 для Клубу Ділових Людей Україна

Новини

Всі новини

Початок року — це, мабуть, найкращий час для підведення підсумків не тільки в особистому житті, але й у бізнесі. Важливо проаналізувати досягнення і точки росту, можливості і виклики, а також весь отриманий досвід, щоб продовжити або змінити обрану стратегію у наступному році.

Команда Клубу Ділових Людей Україна поділилась враженнями про те, яким був 2018 рік для кожного. Ми згадували усі масштабні проекти, задуми, робочі моменти та людей, які, власне, втілювали в реальність усі пункти нашого плану.

У 2018 році Клуб Ділових Людей Україна провів 70 різних подій, зокрема форуми, конференції, тренінги, бізнес-зустрічі, нетворкінг-заходи тощо. Окрім того, ми проводили заходи в онлайн режимі і впродовж року відбулось 74 вебінари. Усі офлайн і онлайн заходи Клубу в 2018 році відвідали 1492 і 4807 учасників, відповідно.

За цей рік найперше хочеться подякувати усім нашим учасникам та партнерам, що впродовж року були надійною підтримкою та опорою, надихали на нові перемоги і додавали оптимізму.

Успіхи учасників Клубу Ділових Людей Україна є свідченням того, що ми знаходимось на правильному шляху. Ріст і розвиток їхнього бізнесу, участь у бізнес-заходах, маленькі та великі перемоги надихають нас на нові звершення.

Велика подяка Європейському банку реконструкції та розвитку, Міжнародній організації з міграції, Корпусу Миру США в Україні, U.S. Ukraine Foundation, GIZ, USAID, Міжнародному фонду «Відродження», ПРООН, мережі 15 Центрів інформаційної підтримки бізнесу, створених за сприяння ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business та іншим нашим партнерам.

Зокрема, впродовж 2018 року 909 учасників взяли участь у 14 заходах, які Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, оснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, провів в Івано-Франківську, Тернополі, Львові та Києві за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business. 

Клуб і МОМ здійснювали проект з покращення можливостей для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіону, що зазнали наслідків конфлікту. В рамках проекту відбулось 3 тренінги із самозайнятості і 2 — із мікропідприємництва, в яких взяли участь 135 учасників. А 77 бенефіціарам було передано обладнання.

За фінансової підтримки Корпусу Миру в рамках Програми Підтримки Малих Проектів (SPA) пройшов бізнес-тренінг з основ підприємництва для старшокласників школи №2 м. Сколе. Окремо дякуємо двом волонтерам Клубу Ділових Людей Україна з Корпусу Миру, які активно долучились до організації події.

Також хочемо висловити вдячність державним інституціям: Львівській міській раді Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській обласним державним адміністраціям та Волинському центру зайнятості  за підтримку і сприяння у роботі Клубу.

Дякуємо за позитивний досвід співпраці “Банку Львів”, мережі ресторанів-піцерій “Celentano”, партнерським громадським організаціям, друзям та натхненникам за внесок в розбудову сильної та конкурентоздатної країни через розвиток МСП.

2018 був насиченим, відкрив багато нових ідей та можливостей, подарував прекрасних людей, з якими ми працювали над досягненням спільної мети. Цей рік також нагадав, що окрім єдиної цілі, однакових цінностей і командної роботи важливою є віра у власні сили. І, мабуть, ще одним цінним уроком було зрозуміти, наскільки ключовою є довіра до конкурента чи партнера, з якими доводиться працювати.

Ми впевнені, що попереду нас чекають лише нові цікаві проекти, перемоги та успіхи! Хай усе буде!