46

Підприємці, влада та громадськість: у Львові почала діяти адвокасі група

Новини

Всі новини

25 травня у Львові відбулась зустріч підприємців, громадськості та влади, що дала старт для формування дискусійного клубу підприємців та адвокасі групи. Основна мета зустрічі – вирішення бізнесових та суспільних проблем.

У Львові дуже багато нових впроваджень та інновацій. Але при цьому, залишається багато проблем без розгляду. Адвокасі група стане так званою бізнес-платформою, де зможуть зустрічатися люди різних ланок, а це не тільки бізнес, але й влада та громадськість. Завдяки цьому майданчику ми зможемо спільно у Львові напрацьовувати ідеї для вирішення проблем. І звичайно, якщо це буде можливо, лобіювати їх у державних органах, - проінформувала голова комісії економічної політики громадської ради при ЛОДА Зоряна Бурик.

Під час першої організаційної зустрічі обговорили питання регулювання енергоринку та проблеми постачання ресурсів для підприємств, тіньової зайнятості, кадрових проблем та роботи Центрів зайнятості, фінансового регулювання та фінансової звітності.

Уже до дискусійної платформи долучилися підприємці різних секторів економіки (будівельна індустрія, легка промисловість, банківський та фінансовий сектор) та представники бізнес-асоціацій регіону: Клубу Ділових Людей Україна, ГС «Асоціації Будіндустрія», Асоціації банків у Львівській області.

Дуже важливо, щоб представники бізнесу не лише по-одинці говорили про наявні проблеми, але й спільно долучалися до їх вирішення. Власне спільне обговорення  проблеми, генерування ідей та комунікація з представниками влади та громадськості дасть  поштовх до вирішення наявних проблем, як допоможуть розвиватися бізнесу та суспільству, - зазначила представник Клубу Ділових Людей Україна Оксана Кулеба.

Додамо, що модератором зустрічі виступила голова комісії економічної політики громадської ради при ЛОДА. А місцем зустрічі була компанія АО «Бачинський, Коломієць та партнери". Владне представництво реалізоване директором департаменту економічної політики ЛОДА. Проводитимуть такі адвокасі групи кожного місяця.