44

На засіданні бізнес-групи “Директорів” обрано лідера

Новини

Всі новини

Минулого тижня, 25 жовтня, відбулася чергова зустріч учасників бізнес-групи “Директорів”. Уже традиційно захід відбувся в головному офісі  Клубу Ділових Людей Україна за адресою м. Львів, вул. Перфецького,11.

Двічі на місяць керівники бізнесу зустрічаються для спілкування, обміну практичним досвідом, вирішення управлінських питань та гарного проведення часу з однодумцями. Зазвичай учасники розглядають різні кейси, генерують ефективні ідеї та бізнес-рішення, обговорюють виклики та досягнення в бізнесі. Проте ця зустріч була особливою, адже в рамках засідання йшла мова про формування ідентичності групи. Власне, саме спільні цінності, мета та довіра учасників одне до одного дали поштовх до наступного кроку — створення «обличчя» групи та нової назви.

Також під час зустрічі був обраний лідер групи. Ним став Андрій Карпюк – директор компанії «ЛВТ», що спеціалізується на виготовленні телекомунікаційного обладнання. Андрій з ентузіазмом говорить про ідеї та плани, які прагне втілити в новому статусі. 

«Найважливіше завдання, як лідера для мене полягає в тому, аби ще більше згуртувати учасників спільноти для ефективної і злагодженої роботи. Що цікаво, приналежність до такого бізнес-середовища забезпечує здобуття нового досвіду, ріст професійної компетенції, нетворкінг, що в свою чергу позитивно впливає на розвиток бізнесу в цілому».

Після продуктивної роботи важливо зробити паузу, тому зустріч бізнес-групи 5 закінчилась спільним відпочинком — грою  «Мафія» та смачним тортом.