70

На форумі «Бізнес кейс-стаді» у Києві підприємцям на практиці відкриють ефективні підходи, інструменти та рішення для розвитку власного бізнесу

Новини

Всі новини

Малий та середній бізнес в Україні є двигуном розвитку економіки країни. Саме тому  так важливо застосовувати нові бізнес-моделі, аналітичні підходи та практичні інструменти для успішного ведення бізнесу, особливо в епоху динамічних змін. Форум «Бізнес кейс-стаді» 2-3 жовтня в Києві має на меті створити платформу, що збере керівників і власників МСБ для обміну досвідом, генерування нових ідей та пошуку шляхів вирішення власних бізнес-задач. Подію спільно організовують три Центри інформаційної підтримки бізнесу – у м. Івано-Франківську, м. Вінниці та м. Києві, засновані відповідно на базі Клубу Ділових Людей Україна, Вінницького клубу ділових людей та Київської торгово-промислової палати, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

Форум покликаний розвинути у підприємців практичні вміння для оцінки ризиків та можливостей компанії, навчити ефективно конкурувати на ринку товарів і послуг, а також надавати першокласний сервіс та якісно впроваджувати зміни у власному бізнесі. Під час роботи в групах учасники зможуть знаходити кардинально інші підходи до вирішення  найскладніших бізнес-головоломок.

Форум «Бізнес кейс-стаді» – можливість для керівників та власників бізнесу краще зрозуміти настрої ринку, проаналізувати практичні кейси, налагодити якісні ділові контакти та дізнатися про нові бізнес-можливості.  У рамках заходу учасники під координацією професійних фасилітаторів працюватимуть в командах над рішеннями реальних бізнес-питань та зможуть долучитись до обговорення варіантів рішень поставлених задач. Професійне спілкування, діалог з експертами та спільна робота підприємців під час форуму допоможе поглянути на власний бізнес через призму нових рішень та перспективу досвіду інших учасників, – відзначив керівник ЦІПБ  м. Івано-Франківськ Микола Савуляк.

У перший день форуму, 2 жовтня, на учасників чекає кейс-спіч про можливості та загрози якісної конкуренції бізнес-тренера від системного дослідника бізнесу Ігоря Гута. Також під час форуму виступить експертка з побудови системи сервісу Анастасія Владичинська, яка розкаже, як ефективно взаємодіяти з клієнтом та створити найкращий сервіс. А спеціаліст  із підходів ведення змін, Володимир Павелко, поділиться секретами якісного впровадження змін із максимальною вигодою для бізнесу.

 У рамках заходу, під час Case Stady, учасники, під керівництвом професійних фасилітаторів, працюватимуть над рішеннями 15 реальних бізнес-задач. Експерти від  Європейського банку реконструкції та розвитку і Центрів інформаційної підтримки бізнесу – у м. Івано-Франківську, м. Вінниці та м. Києві, проведуть презентацію можливостей для бізнесу,  зокрема розкажуть про грантові програми та проекти для підприємців.

Другий день форуму, 3 жовтня, передбачатиме бізнес-візити на підприємства Києва та зустрічі з їх власниками у форматі “Історії успіху”. Учасники завітають до компанії «Промкабель Електрика» (сфера виробництва/рітейлу, власник Ваче Давтян) та пивного ресторану «This is Пивбар» (HoReCa, власник Андрій Єслісєєв). Формат, де власники бізнесу діляться особистими формулами успіху та викликами, дозволить учасникам отримати нові ідеї  та готові  практичні рішення для впровадження їх у своїх компаніях. 

Якщо ви хочете, щоб бізнес-задачу вашої компанії розглянули під час форуму – заповніть форму за посиланням https://bit.ly/2lr57Oi.

Участь у форумі безкоштовна. Детальна інформація про подію та реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2L2gHbz

З питань реєстрації ЗМІ на форум «Бізнес-кейс-стаді», будь ласка, звертайтесь за номером +380630351044 або надішліть листа на адресу [email protected].

Контактна особа: PR-менеджерка Ірина Швидко