56

На бізнес-групі у Луцьку підприємці говорили про вирішення управлінських проблем та можливості розвитку власних бізнесів

Новини

Всі новини

Будь-який підприємець, насамперед, думає про те, щоб підвищити прибутковість свого бізнесу. Саме тому 10 липня Клуб Ділових Людей Україна разом з фахівцями Волинського обласного центру зайнятості для керівників та власників малого та середнього бізнесу Луцька провели бізнес-зустріч. 

Під час бізнес-групи підприємці обговорили проблеми управлінських рішень, розглянули практичні кейси двох існуючих бізнесів, та спробували згенерувати рішення, які власники даних підприємств можуть впровадити для вирішення проблем з якими вони стикається у процесі розвитку бізнесу. Під час обговорення кейсів  учасники мали змогу почути про досвід інших підприємців, налагодити контакти та почерпнути нові ідеї для розвитку свого підприємства.

З Головою Клубу Ділових Людей Україна Миколою Савуляком підприємці обговорили проблеми, які виникають під час розвитку бізнесу у м. Луцьк та які можуть бути шляхи їх вирішення. 

Також спланували подальшу діяльність Клубу у місті, яка власне базуватиметься на вирішенні проблем, що озвучили підприємці.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюк  презентував сферу послуг, які надає центр для малого та середнього бізнесу. Також розказав про переваги започаткування власної справи та можливості профнавчання безробітних на замовлення працедавця.

Голова департаменту партнерства Клубу Ділових Людей Україна Оксана Кулеба зазначала, що такі бізнес-зустрічі у Луцьку будуть регулярними та відбуватимуться два рази в місяць. Наступна бізнес-група  для підприємців Луцька відбудеться 24 липня 2018 року. Деталі на нашому сайті

Клуб Ділових Людей Україна дякує Волинському обласному центру зайнятості за співпрацю та за виявлене бажання навчати та стимулювати розвиток малого та середнього бізнесу в Луцьку.