63

Малий і середній бізнес закликають до бізнес-об’єднань задля розвитку підприємництва в Україні

Новини

Всі новини

Ініціатива «ЕФЕКТИВНІ БІЗНЕС-ОБ’ЄДНАННЯ - СПРОМОЖНИЙ БІЗНЕС - СИЛЬНА КРАЇНА» реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID “Конкурентноспроможна економіка України” (КЕУ)

Ініціатива має на меті допомогти бізнес-асоціаціям та МСБ знайти один одного.  Завдяки поетапній реалізації проекту, який триватиме півроку, бізнес-асоціації отримають можливість активно популяризувати свою діяльність,  розширити спектр послуг, покращити їх якість та підвищити розуміння необхідності створення бізнес-об’єднань для малого та середнього бізнесу. 

Ініціатива буде корисна підприємцям,  що матимуть змогу ознайомитись із практичними кейсами вирішення проблем, схожими на ті, з якими МСП стикаються щоденно, а також краще зрозуміти можливості існуючих у своєму регіоні бізнес-об’єднань та переваги членства у місцевих профільних бізнес-асоціаціях. 

Окрім цього, МСП, спільно з бізнес-асоціаціями, зможуть розробити цікаві адвокаційні проєкти та скористатись перевагами фахового нетворкінгу.  

Попереду на учасників ініціативи «ЕФЕКТИВНІ БІЗНЕС-ОБ’ЄДНАННЯ - СПРОМОЖНИЙ БІЗНЕС - СИЛЬНА КРАЇНА» очікують регіональні заходи у Рівному, Хмельницькому, Чернігові, Кременчузі, Херсоні, Миколаєві, Одесі, де власники бізнесу та бізнес-об’єднань прокачають свої управлінські навички. 

Заключним етапом ініціативи є проведення Міжрегіонального Форуму у Львові, який стане  майданчиком для конструктивного діалогу бізнесу із профільними бізнес-асоціаціями. Тут найуспішніші бізнес-об’єднання поділяться кращими практиками.

Захищати власні права та вирішувати проблеми бізнесу наодинці – це справжній виклик для українського малого та середнього бізнесу. Тож аби стати драйвером економічного зростання в Україні, вітчизняним бізнесменам необхідна підтримка з боку сильних фахових бізнес- асоціацій, які об’єднають підприємців.

Детальніше за посиланням