166

Lviv Networking Event – платформа для налагодження зв’язків та пошуку потенційних клієнтів

Новини

Всі новини

«Зв’язки вирішують все» – це одна з найдавніших бізнес-мудростей. Якщо Ви знайомі з великою кількістю людей – зможете вирішити будь-яку проблему. І, навпаки: якщо вміння створювати зв’язки у Вас відсутні, то у бізнесі Вам практично немає що робити. 

Розбудова малого та середнього бізнесу в Україні, зокрема у Львові – це основна мета Клубу Ділових Людей Україна. Саме тому, велика кількість заходів Клубу спрямовані на те, щоб допомогти підприємцям налагодити потрібні контакти. 

6 травня, у готелі «Цитадель Інн» в рамках навчально-консультаційного проекту «Бренд всемогутній», відбувся традиційний четвертий Lviv Networking Event. Автори та організатори проекту – Клуб Ділових Людей Україна.

Формат Lviv Networking Event #4 відносно новий для Львова. Він поєднує  Speed Business Networking  та Networking Game. Speed Business Networking – це формат, аналогічний до «швидких побачень», але призначений для зав’язування знайомств між підприємцями. Відповідно, впродовж декількох хвилин кожен учасник мав змогу не тільки познайомитися, але й представити себе та свою продукцію. Після відведених хвилин, за дзвінком, учасники змінювали стіл для комунікації з іншими бізнесменами, що дозволяло охопити більше коло співрозмовників. 

Голова департаменту партнерства Клубу Ділових Людей Україна Оксана Кулеба зазначає, що такі бізнесові зустрічі дуже важливі, адже так набагато легше знаходити підрядників, виконавців та потенційних клієнтів.

Основна місія Клубу Ділових Людей Україна – розвивати малий і середній бізнес в країні. Ми прагнемо, щоб підприємці якомога більше налагоджували ділові контакти у різних сферах. Адже ми не знаємо, що знадобиться нам завтра, щоб наш бізнес був конкурентноспроможним. Lviv Networking Event допомагає підприємцям налагоджувати контакти та знаходити клієнтів. Тут власники та представники бізнесу мають змогу не тільки спілкуватися, а й вчаться презентувати себе

Також після кави-брейк, для учасників було організовано Networking Game. Під час якої підприємці мали змогу задовольнити власні запити, заповнивши спеціальні форми з блоками «Мої запити» і табличками «Хто допоміг мені» та «Кому допоміг я». Основним завдання учасників було – максимально точно заповнити форму та знайти якомога більше корисних контактів.

Про необхідність таких бізнес-зустрічей говорять і самі підприємці. Директор Dd School Юлія Кулай говорить, що завдяки Lviv Networking Event налагодила не тільки контакти, а й одразу знайшла підрядників.  

Завжди приємно і цікаво спілкуватися з людьми, які прагнуть покращити свій бізнес. Нам, як підприємцям, важливо вміти покращувати послуги, які ми надаємо. Такі зустрічі – це можливість обмінятися досвідом, побачити якісь нові ідеї. Не знаю як інші, але під час таких заходів я завжди знаходжу потрібні контакти, з якими в подальшому можна співпрацювати.

На Lviv Networking Event зареєструвалося близько 80 підприємців. Були і такі, хто відвідав захід вперше.  

Такі зустрічі дуже корисні для налагодження ділових контактів. Це цікавий формат, адже ми не завжди маємо час, щоб поспілкуватися з іншими підприємцями, а тут, за кілька годин, ми можемо познайомитися з величезною кількістю потрібних людей і зрозуміти, чим вони можуть бути корисні нам, а ми їм. Для підприємців,  це дуже важливий час, - зазначає представник контент студії Таміла Бутрімова.

Співвласник ТЗОВ «Тесля» Анастасія Горчак відвідує Lviv Networking Event  постійно. Каже, що це платформа, яка об’єднує малий і середній бізнес, якому можна довіряти.

Якби ми це не сприймали, але зараз дуже важко знайти совісного та якісного ділового партнера. А такі зустрічі – це один із шляхів знайти їх. Адже Клуб Ділових Людей Україна несе певну відповідальність за репутацію тих підприємців, яких запрошує. Відповідно, у нас уже є певні критерії довіри до них. А це важливо для кожного підприємця.  

Зазначимо, що Клуб Ділових Людей Україна бізнес-платформу Lviv Networking Event організовує кожного року. Основна мета заходу – створити середовище для представників малого та середнього бізнесу для налагодження зв’язків та пошуку  бізнесових партнерів та клієнтів. Цьогорічний нетворкінг був дуже енергійний та продуктивний. Учасники настільки були захоплені спілкуванням, що ми розширили часові межі заходу. Якщо Ви з певних причин не змогли завітати на Lviv Networking Event #4, тоді чекаємо Вас на наступному заході. Бо Lviv Networking Event – це місце, де Ви заведете безліч нових знайомств, контактів та потенційних клієнтів.