44

Клуб Ділових Людей Україна приєднався до еко-ініціативи "Чисте місто"

Новини

Всі новини

В офісі Клубу Ділових Людей Україна встановлено коробки для сортування сміття. Так ми вирішили боротись із забрудненням навколишнього середовища та збільшенням площ сміттєзвалищ.

Впродовж останніх кількох років ситуація із забрудненням навколишнього середовища та збільшенням площ сміттєзвалищ загострюється. Сортування відходів з їх подальшою переробкою є одним із шляхів вирішення цієї проблеми.

Власне, поширення культури сортування сміття, організація системи збору вторинної сировини та її утилізації є місією заготівельно-переробного підприємства "Чисте місто". 

Команда Клубу Ділових Людей Україна долучилася до цієї ініціативи, адже ми вважаємо своїм обов'язком будувати не тільки чесний і надійний, а й соціально відповідальний бізнес. У нашому офісі уже встановлені коробки для сортування сміття — перший крок зроблено!

«Сортування сміття є однією із кращих європейських практик, які варто запозичити для України. Сподіваюся, наше суспільство це зрозуміє. Дуже радий, що всі ми в Клубі Ділових Людей Україна разом з керівництвом поділяємо спільні цінності. Думаю, встановлення коробок для сортування сміття стане гарним кроком в напрямку вирішення локальних проблем забруднення довкілля, а згодом — і глобальних»,
— прокоментував проект-менеджер Олександр Марусяк.