46

Клуб Ділових Людей Україна підписав Меморандум про співпрацю з Українською Асоціацією Меблевиків

Новини

Всі новини

7 червня 2018 року Голова Клубу Ділових Людей Україна Микола Савуляк підписав Меморандум про співпрацю з представниками Української Асоціації Меблевиків. Підписання Угоди відбулося в рамках Проекту Програми розвитку ООН в Україні "Зміцнення бізнес-об'єднань малих і середніх підприємств".

Цей Меморандум дуже важливий для нас, бо наша основна мета - розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. Ми бачимо, що Асоціація відстоює інтереси меблевиків в напрямках: лобіювання, адвокасі, спільні закупівлі та просування. Зі свого боку  ми відстоюємо їх інтереси на загально підприємницькому рівні. Тому така співпраця буде корисною не тільки для Клубу і Асоціації, а й для представників усіх меблевих підприємств, які входять в Асоціацію, - наголосив Голова Клубу Ділових Людей Україна Микола Савуляк.

Виконавчий директор Української Асоціації Меблевиків Валентина Храбан зазначила, що спільно з Клубом Ділових Людей Україна почали роботу над проектом про розвитку кластерів. Наразі проект знаходиться на розгляді у Швейцарському Посольстві.

Нам дуже близька тема кластерної ініціативи, тому така співпраця щодо їхнього розвитку буде дуже перспективною для Асоціації. Що ж стосується подальшої співпраці з Клубом Ділових Людей Україна, то підписаний Меморандум  підкреслює готовність Асоціації до стратегічної співпраці у реалізації спільних проектів та підтримку один одного на шляху до реалізації місії та цілей кожної зі сторін, - прокомендувала виконавчий директор Української Асоціації Меблевиків Валентина Храбан. 

Також під час зустрічі представники бізнес-об'єднань мали можливість презентувати свою організацію, а також отримати інформацію про можливості та напрямки роботи аналітичних центрів України. 

Співпраця бізнес-об‘єднань і аналітичних центрів - вкрай важлива для взаємного успіху і розвитку, для ефективних адвокаційних кампаній, для якісного представництва інтересів малого і середнього бізнесу! І бізнес, якщо він хоче отримати голос, у процесі формування політики, прийняття регулювань та у визначенні стратегій розвитку, повинен «вкладатися» і в бізнес-об‘єднання, і в різноманітні аналітичні дослідження та розробки. Дехто це уже робить, дехто над цим тільки думає,  а дехто й досі сподівається, що «за нього» хтось подумає - зазначив експерт Проекту ПР ООН Любомир Чорній.