40

Як управляти командою: Експерт Михайло Притула проведе у Буковелі триденний бізнес-курс

Новини

Всі новини

24-26 травня 2018 року в Буковелі Центр підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, оснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business організовує навчальний бізнес-курс «People management: ефективне управління сучасною командою».

Курс розрахований на власників та керівників бізнесу, які хочуть розширити сферу своїх компетенцій в напрямку ефективного управління командою.

Бізнес-курс налічуватиме 12-ть тем, які включатимуть теоретичні та практичні блоки, аналіз кейсів у групах.

Під час курсу наш експерт з управління персоналом та побудови ефективних команд Михайло Притула розкаже про:

  • де і як шукати кращих працівників для Вашої компанії;
  • як сформувати сильну команду і ефективно її розвивати;
  • як навчати, мотивувати і утримувати працівників;
  • якими компетенціями повинен володіти сучасний керівник.

Як сучасний підприємець, Ви, безперечно, прагнете до того, що Ваш бізнес був успішним, а Ваша команда – найкращою. Бізнес-курс «People management: ефективне управління сучасною командою» - це унікальна можливість навчитися бути справжнім лідером для своєї команди і досягти з нею поставлених цілей. Тому welcome to Bukovel.

ДОВІДКА

Михайло Притула – експерт з управління персоналом та побудови ефективних команд. Керівник платформи LABA. Розробив стратегію EVP (ціннісна пропозиція роботодавця) для Wargaming, де був HR-партнером. Створив стратегію з управління персоналом найбільшого телеканалу СТБ. Реалізував у Альфа банку ряд рекрутингових та тренінгових проектів, створив стратегію утримання персоналу в банку. В компанії Preply збільшив eNPS із 30 до 60. Ріст компанії за 3 місяці роботи склав 60%. Також запустив управління корпоративною культурою. Понад 12 років займається HR, у 2016 році став HR-персоною року в Білорусії, а в 2017 році увійшов одразу до двох рейтингів України – ТОР20 HR-лідерів по версії Headhunter і ТОР5 по версії delo.ua і Boyden. 

Ініціатива EU4Business – спрямована на підвищення конкурентоспроможності та поліпшення доступу до фінансування для українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. Ініціатива реалізовується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Програма сприяє створенню мережі з 15 центрів підтримки бізнесу по всій країні, серед яких є Центр підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, оснований на базі Клуб Ділових Людей Україна. 

В рамках ініціативи EU4Business Центром Підтримки Бізнесу на базі Клубу Ділових Людей Україна для представників бізнесу уже проведено бізнес-навчання «Маркетингові стратегії успішного бізнесу» (експерт Андрій Прудіус) та «Бізнес-моделювання. ДНК компанії» (експерт Ігор Гут).

Також впродовж 2018 року в рамках цієї ж Програми буде проведено ще 5 бізнес-курсів на такі теми:

  1. «Переговори у продажах. Продуктивний нетворкінг» Давтян Ваче. 6-8 вересня 2018.
  2. «Побудова системних продажів бізнесу» Піщак Олесь. 27-29 вересня 2018.
  3. «Падихаюче лідерство» Заднепровська Алла. 18-20 жовтня 2018.
  4. «Управління змінами у бізнесі» Павелко Володимир. 15-17 листопада 2018.
  5. «Проект менеджемент у бізнесі» Файзулліна Ельвіра. 6-8 грудня 2018.

Більше інформації про бізнес-курс «People management: ефективне управління сучасною командою» можна знайти на сайті Клуб Ділових Людей Україна: https://bit.ly/2JGNsZu