66

Як розвивати регіон: 12 червня пройде OPEN BUSINESS SPACE «Франківськ бізнесовий: туризм, IT чи промисловість?»

Новини

Всі новини

12 червня Івано-Франківськ стане відкритим інтеграційним майданчиком для обміну ідеями і досвідом, пошуку нових рішень та ділових знайомств серед керівників та власників бізнесу. В конференц-залі Університету Короля Данила відбудеться OPEN BUSINESS SPACE «Франківськ бізнесовий: туризм, IT чи промисловість?». Подія організовується Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, основаним на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

«Якщо у вас і у мене є яблуко, і ми поміняємося ними, то у нас залишиться по яблуку. Але, якщо у вас є ідея, і у мене є ідея, і ми поміняємосяними, то в кожного з нас буде по дві ідеї», – сказав Ірландський драматург і публіцист Бернард Шоу.

Завжди буде хтось кмітливіший за когось з нас, але не за всіх нас разом, адже ми робимо все для розвитку нашого міста та країни, в якій хочемо комфортно жити і  вести бізнес.

Власне, технологія «Open Space» передбачає вільний інтерактивний простір для обміну ідеями, знаннями та рішеннями без регламенту, менторства і вирізняється самоорганізацією. Цей формат ділового спілкування, професійного та особистісного росту для керівників і власників бізнесу передбачає формування програми самими учасниками на початку зустрічі, а теми обговорення - актуальні тут і зараз питання. 

OPEN BUSINESS SPACE «Франківськ бізнесовий: туризм, IT чи промисловість?» –  це так звана інтерактивна майстерня рішень, де учасники можуть запитати думку колег з приводу власних викликів і поділитися цінним практичним досвідом. Найбільша перевага заходу – можливість знайти спільні точки дотику між представниками різних сфер бізнесу. Спілкування з активними учасниками ринку дозволяє побачити свій бізнес з іншого ракурсу. Окрім вирішення актуальних для бізнесу питань учасники налагодять ділові контакти, отримають нові ідеї, практичні поради і можливості для розвитку власного бізнесу, - зазначив керівник Центру Микола Савуляк. 

Фасилітаторами зустрічі стануть Марічка Артиш, співавторка формату Open Business Space, Владислава Каневська та Лада Маланій.

Захід стане важливою відправною точкою для визначення потенціалу регіону, напрямів та шляхів його розвитку. Учасники отримають інформацію про можливості розвитку бізнесу в рамках програми EU4Business від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ. Під час нетворкінгу на одній платформі зберуться найактивніші підприємці для спілкування, налагодження співпраці та випрацювання стратегії розвитку власного бізнесу, а відтак –  Івано-Франківська та регіону. 

Детальніша інформація про OPEN BUSINESS SPACE «Франківськ бізнесовий: туризм, IT чи промисловість?» та реєстрація за посиланням https://bit.ly/2E5DjFw

З питань реєстрації ЗМІ звертайтесь за номером +380630351044 або надішліть листа на адресу [email protected].

Контактна особа: PR-менеджерка Ірина Швидко