32

"Індекс малого бізнесу": все, що вам треба знати про тенденції розвитку

Новини

Всі новини

450 підприємців, унікальні статистичні дані та комплексний моніторинг основних тенденцій бізнес-середовища Львова – на прес-конференції «Індекс малого бізнесу», що відбудеться 2 жовтня о 10:30 у Львівській міській раді. 

прес-конференція

02 жовтня 2017 року, 10:30 – 11:00
мала сесійна зала Львівської міської ради (230 каб.)

ГО «Клуб Ділових Людей» запрошує представників ЗМІ ознайомитись з результатами масштабного опитування підприємців у Проекті «Trends of small business: Lviv region», втіленого Клубом Ділових Людей у рамках Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», що виконується Фондом Східна Європа та мережею партнерських організацій.

Опитування директорів та власників малого бізнесу проводилося з липня по вересень 2017 року та мало на меті з’ясувати основну проблематику, настрої і тренди розвитку підприємництва. На основі аналізу отриманих даних складено «Індекс малого бізнесу» – репрезентативний матеріал, що служить індикатором основних бізнес-тенденцій нашого міста. Саме з ним гостей заходу ознайомлять спікери Микола Савуляк, Голова Клубу Ділових Людей, та Вікторія Довжик, Голова постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради, радник міського голови. До того ж, всі запрошені отримають електронну версію з результатами дослідження «Small Business Index 2017 III» (за третій квартал 2017 року).

Індекс малого бізнесу – це лише перший етап великого проекту, який в перспективі зростатиме як кількісно, так і географічно.

Важливо і те, що з дослідження кожен зможе почерпнути корисну для себе інформацію. Підприємці на основі Індексу зможуть будувати власні прогнози і підлаштовувати під них стратегії розвитку. Представники влади та фінансових установ дізнаються про потреби малого бізнесу, що дасть можливість запроваджувати більш ефективні реформи та механізми. А журналісти отримають корисну інформацію з перших рук.

Запрошуємо вас дізнатися більше про те, чим живе та куди прямує малий бізнес Львова – чекаємо на прес-конференції 2 жовтня о 10.30 в Малій сесійній залі Львівської міської ради.

Деталі для представників ЗМІ за телефоном: 

+38 (050) 373 11 17 (Христина Стефанчук, керівник департаменту комунікації Клубу Ділових Людей).