356

Хто отримує гранти?

Новини

Всі новини

У нас чудові новини - грант для бізнесу стало отримати ще простіше, адже з'явилася нова послуга.

Друзі, ви знаєте про урядові грантові програми “єРобота”, зокрема про можливість отримати безповоротні 250 тисяч гривень на власний бізнес, але не всі знають, що Клуб Ділових Людей Україна може запропонувати вам глибинну консультацію та послугу з допомоги написання бізнес-плану саме для цієї програми. 

Ми написали два десятки (!) таких бізнес-планів, на 9 з яких уже виділили кошти! Інші - на розгляді. Однак, найкраще про експертність фахівців Клубу скажуть реальні грантоотримувачі.

  • Наталія Похмурська, “Лічниця сестер Похмурських”:

"Я була тоді на відпочинку в Італії, але, все одно, перевіряла емейл й побачила розсилку від Клубу Ділових Людей Україна та звернула увагу на цю бізнес-можливість.  Зрозуміла, що можу виконати умови цієї програми, а експерт Клубу може проконсультувати й допомогти з бізнес-планом. Так ми почали співпрацювати з @Анною Костюк, оскільки вважаю, що дешевше й швидше заплатити спеціалісту, аніж набивати власні ґулі. 

За два дні проект був уже готовий. Ми разом його подали. Невдовзі мені зателефонували, я пройшла співбесіду, і мою заявку схвалили. 

Грантові 250 тисяч гривень планую витратити на часткове покриття оренди та придбання нейроміографу. 

Також чекаю на знімальну групу, яка приїде брати в мене коментар, як у переможниці грантової програми. Кажуть, у Києві всім дуже сподобалася моя заявка, дуже гарно в ній все розписано. 

Рекомендую всім не не нехтувати можливостями, й навіть на відпочинку переглядати емейл, і, звичайно, звертатися до професіонала, якщо є така можливість."

  • Віктор Калічка, ФОП, виробник дерев’яних конструкцій:

"Мої колеги-підприємці порекомендували податися мені на грант на власну справу “єРобота” й одразу дали мені номер Анни. 

Наша співпраця проходила дуже успішно, враховуючи, що я таки отримав 250 тисяч гривень на придбання деревообробного верстату. 

Завдяки цьому обладнанню, збільшиться продуктивність праці й кількість виготовленої продукції."

Якби я був підприємцем, який надає юридичні послуги, може, сам би подав грантову заявку, але ж я займаюся деревом і не розуміюся в написаннях бізнес-планів, міг би наробити багато помилок. Тому звернувся до фахівця. Дуже задоволений співпрацею з пані Анною й уже рекомендував колегам звернутися до неї.

  • Олена Гусєва, “Дизайн-Ательє Олени Гусєвої”:

"Анна Костюк - чудовий експерт, з високопрофесійним підходом до роботи. Завдяки їй, ми отримали маркетинговий ваучер від ЛОВА та грант від “Дії” - 250 тисяч гривень на придбання спеціалізованого обладнання-напівавтоматів для пошиття військового одягу."

Раніше ми займалися промисловим дизайном одягу (проектували для брендів і дизайнерів). Коли почалася війна, почали шити військовий одяг, але покращений, під своїм брендом. 

Запишіться й ви на консультацію, заповнивши форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTmeuw9dpsU66cw8vmaX13zZTYC9gKsPSRXRAJtBgbgojrRA/viewform

Чекаємо вас на консультації щодо грантових програм: 

  • Грант до 250 000 грн на власну справу від держави (єРобота);
  • Грант до 8 млн грн на переробне підприємство від держави (єРобота);
  • Від 600 000 до 1 200 000 грн гранту на безперервність та відновлення бізнесу.

До зустрічі!