41

Франківських жінок-підприємців навчали цифровому маркетингу

Новини

Всі новини

23-24 жовтня та 27-28 листопада 2017 в Івано-Франківську жінок-підприємців навчали як зробити власну справу ще успішнішою за допомогою цифрового маркетингу.  Для них відбувся тренінг "Going Digital. Практичне застосування інструментів цифрового маркетингу для жінок-підприємців", організований Центром підтримки бізнесу, основаним на базі Клубу Ділових Людей у м. Івано-Франківськ, у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу за підтримки ЄБРР.

Курс дав учасницям чітке розуміння того, що таке маркетинг і як він працює на практиці (зокрема, його онлайн напрямок), а також допоміг їм успішно позиціонувати та продавати свої послуги чи товари в Інтернеті. Тренінг ґрунтується на передових міжнародних практиках цифрового маркетингу та широкому колі експертних знань. 

Викладачами були досвідчені маркетингові спеціалісти та інтернет-експерти - Роман Гавриш та Дмитро Кудінов, - які мають широкий практичний досвід в межах роботи у компанії Aimbulance та досвід викладання (Києво-Могилянська Бізнес Школа, Київська Академія Медіа Мистецтв).

Курс є частиною програми "Жінки у бізнесі" ЄБРР, що частково реалізується в рамках ініціативи "EU4Business" з метою сприяння МСП під керівництвом жінок в отриманні доступу до фінансових ресурсів, консалтингової підтримки та ноу-хау, необхідних для розвитку бізнесу. В рамках програми ЄБРР надає доступ до бізнес-консультацій, щоб допомогти підприємствам стати більш конкурентоспроможними. Крім того, програма пропонує тренінги, наставництво та іншу підтримку для надання можливості жінкам-підприємцям ділитися досвідом та вчитися один в одного.

Центр підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу", що реалізується ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business", спрямованої на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП, шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу.