88

ЕФЕКТИВНІ БІЗНЕС-О’БЄДНАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ

Новини

Всі новини

В українських підприємців з’явилась можливість підвищити спроможність бізнесу, розширити спектр та якість своїх послуг, об’єднавшись у бізнес-асоціації. Власне, такі об’єднання відстоюють права підприємців, допомагають професійно рости і ставати успішнішими, надаючи консалтингові та інші послуги для розвитку їхнього бізнесу. Залучення бізнесу в асоціації, а відтак – покращення бізнес-середовища, здійснюється в рамках ініціативи «ЕФЕКТИВНІ БІЗНЕС-ОБ’ЄДНАННЯ - СПРОМОЖНИЙ БІЗНЕС - СИЛЬНА КРАЇНА». Ініціатива реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми  USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (КЕУ)

Впровадження ініціативи має на меті допомогти бізнес-асоціаціям та МСБ знайти один-одного, створити сприятливі умови для розвитку підприємництва та покращити бізнес-клімат країни в цілому. Одним із ключових завдань проекту є сприяння у створенні бізнес-об’єднань МСБ.

Тісна взаємодія у бізнес-асоціації дає підприємцям великі можливості та вигоди. Зокрема підприємці заручаються підтримкою у подоланні різних викликів, отримують доступ до бізнес-кейсів, подібних на ті, з якими зіштовхується у роботі. Також представники бізнесу налагодять ділові контакти з великою кількістю підприємців завдяки нетворкінгу та зможуть запустити адвокаційні проекти спільно з бізнес-асоціаціями. 

Вже незабаром для керівників бізнес-об’єднань та підприємців будуть доступні успішні практики інших бізнес-асоціацій у форматі анімаційних матеріалів та інфографіки. Важливою складовою проекту є проведення заходів для підвищення компетенцій керівників та власників МСБ і популяризації бізнес-об’єднань. 

Залучення бізнесів в асоціації сприятиме захисту власних прав, вирішенню найгостріших викликів підприємців, котрі працюють наодинці і прагнуть отримати стабільність та опору. Власне, підтримка з боку впливової, сильної бізнес-асоціації, що об’єднує малий і середній бізнес – запорука сталого економічного розвитку України.

Детальніше про ініціативу за посиланням