48

Ефективна побудова крос-продаж: Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань.

Новини

Всі новини

Для ефективного продажу продукту потрібно зрозуміти, як побудувати певну систему: чим зацікавити клієнта і як закрити покупку. Не завжди варто агресивно продавати свій основний продукт, адже брендам часто бракує репутаційної сили, а клієнтам – знання і більшої довіри до компанії. Саме тому важливо мати декілька варіантів систем продаж та правильно їх застосовувати. Одна з таких ефективних моделей, це, власне, техніка перехресних продажів, або ще як її називають крос-продаж. Це не маніпуляція, а чесна спроба запропонувати покупцю додаткову цінність, збільшивши при цьому власний прибуток.

29 жовтня в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ ― 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід «Рішення для бізнесу. Ефективна побудова крос-продаж» за участі підприємців та бізнес-асоціацій Луцька. Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни.

Під час зустрічі ми ознайомитесь із можливостями і ресурсами регіональних бізнес-асоціацій та способами співпраці з ними, а також поговоримо про ефективні продукти крос-продаж, їх взаємодію.

В рамках події також запланований розгляд бізнес-кейсів, де ми потренуєте стратегічне мислення, обміняємось досвідом і спільно знайдемо рішення стратегічної задачі.

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).