48

Директор «Hutsul Tour» розповів про участь у бізнес-форумах за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business

Новини

Всі новини

Директор туристичного агенства «Hutsul Tour» Назарій Томашевський поділився враженнями про участь у бізнес-форумах за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

Впродовж 2017-2018 років Центр інформаційної підтримки бізнесу, м. Івано-Франківськ, оснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business, провів низку подій для підприємців: конференції, круглі столи, форуми, тренінги тощо. Назарій Томашевський взяв участь у трьох форумах: «Тренди бізнесу 2018», «Туристичний бізнес як перспектива успіху регіону» та «Туристичний форум».

Назарій є власником і директором туристичного агентства «Hutsul Tour». Займається розвитком внутрішнього туризму в Карпатах, а також проводить тематичні екскурсії в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях.

Участь у форумах допомогла Назарію краще розуміти специфіку і настрої ринку, та актуальні бізнес-тренди. Учасник отримав навички проведення нетворкінгу для розвитку власного бізнесу, познайомився з новими партнерами та підписав контракт про співпрацю. Бажаємо Назарію подальших успіхів і процвітання його бізнесу!

Будемо раді бачити керівників та власників малого і середнього бізнесу на майбутніх заходах Центру. Анонс чекайте трохи згодом!