41

"American Dream Party": Клуб Ділових Людей Україна відзначив 8-му річницю масштабним нетворкінг-заходом

Новини

Всі новини

Щорічне святкування Дня народження Клубу Ділових Людей Україна – це унікальна можливість налагодити нові контакти та обмінятися досвідом з представниками малого бізнесу зі всієї України. І цього року такий шанс отримали понад півтисячі керівників та власників малого бізнесу, що з’їхалися до Львова на тематичний нетворкінг-вечір, присвячений 8-мій річниці Клубу. 

Консолідація зусиль, спрямована на розвиток і підтримку малого бізнесу, – чи не головна тематика як самого заходу, так і діяльності, яку Клуб Ділових Людей Україна здійснює вже 8 років. За цей час організація об’єднала понад 1600 підприємців та почала співпрацювати з більш як десятком міжнародних організацій: UNDP, USAID, ЄБРР, GIZ, Peace Corps, CIPE, МОМ, МФ Відродження та ін.  Їх представники теж стали гостями вечора, зокрема – взяли участь у панельній дискусії, присвяченій проблематиці та перспективам розвитку малого бізнесу.

"В Україні існує чимало національних, регіональних та галузевих асоціацій. І багато з них здійснюють чудову роботу, та, поки вони діють окремо, влада все одно не сприймає їх зусиль всерйоз, – каже керівник програм CIPE в Євразії Ерік Хонтц. – Але, виступивши спільним фронтом для просування потреб малого та середнього бізнесу, вони мають шанс бути почутими".

На необхідності об’єднання в межах однієї організації, здатної відстоювати інтереси підприємців та запроваджувати інноваційні бізнес-інструменти, наголосив і Владлен Сисун, координатор Програми "Зміцнення Бізнес-Об’єднань Малих і Середніх Підприємств", що проводиться Програмою розвитку ООН в Україні | UNDP. Зокрема, він зазначив, що Клуб Ділових Людей Україна є чи не найкращим у наданні сервісів для підприємців, тому його досвід запозичують для того, аби навчати й інші організації. 

І такі масштабні заходи, як тематичний нетворкінг-вечір, що відкрив можливість для презентації своїх продуктів та послуг, це теж один з ефективних інструментів для просування, партнерства, розвитку. Неформальне  спілкування, бізнес-гра, нагородження учасників Клубу та підписання Меморандумів про співпрацю з іншими бізнес-орагнізаціями продемонстрували, що Клуб Ділових Людей Україна за 8 років зумів стати тим осередком, у якому генеруються ідеї і тренди, здатні сформувати нове покоління успішних підприємців.

"Ми впевнені, віримо і бачимо, що бізнес можна вести і в Україні, - переконаний Микола Савуляк, Голова Клубу Ділових Людей Україна, - Правда, його слід будувати правильно, вкладаючи у свою справу душу,  знання, зусилля. Тому ми плануємо і надалі допомагати тим, хто готовий відкривати свою справу. У наших планах – об’єднання до 2021 року понад 50-ти тисяч представників малого бізнесу та створення Консультаційної Ради (Advisory Board), Третейського суду при Клубі, Ради Регіонального Розвитку, що допоможе вивести управління Клубом на якісно новий рівень".