50

17 січня відбулась перша в 2019 році зустріч Lviv International Rotary Club

Новини

Всі новини

Уже традиційно щочетверга відбуваються засідання першого англомовного Ротарі Клубу у Львові Lviv International Rotary Club. 18 січня відбулась перша в 2019 році зустріч. Президент Клубу Андрій Петрух разом з ротарійцями підвели підсумки та обговорили ідеї і плани Клубу на найближчі місяці, зокрема, святкування річниці Rotary Club, що пройде 23 лютого у Львові.

Спікером засідання був керівник Клуб Ділових Людей Україна Микола Савуляк, який поділився досвідом співпраці з німецьким Rotary Club Bonndorf, будучи учасником стипендіальної програми у студентські роки. Микола також розповів про діяльність Клубу Ділових Людей Україна, як бізнес-клубу, що об'єднує представників малого та середнього бізнесу для побудови сильної європейської демократичної країни.

Під час зустрічі було узгоджено можливість підписання Меморандуму про партнерство між Клубом Ділових Людей Україна та Lviv International Rotary Club. 

Перша в Новому році зустріч додала учасникам натхнення та мотивації для реалізації мети Ротарі Клубу - заохочення та підтримка ідеального служіння, як основи гідного підприємства!