54

Рішення для бізнесу: Бізнес-моделі. На чому ми заробляємо/втрачаємо?: Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань

Новини

Всі новини

Кожне підприємство працює за певною бізнес-моделлю. Хтось заробляє, продаючи велику кількість продукції, хтось навпаки –  пропонує різні позиції, щоб клієнти могли обрати і залишитись задоволеними. Водночас, щоб уникнути втрат  прибутковості, потрібно чітко розуміти, по якій схемі працює компанія, де заробляє, на чому втрачає.

15 жовтня в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід «Рішення для бізнесу: Бізнес-моделі. На чому ми заробляємо/втрачаємо?». Під час зустрічі мова йтиме про різні типи бізнес-моделей за класифікацією Трейсі-Вірсема та точки заробітку кожної з них. Учасники розглянуть основні правила побудови ефективної компанії. Також в рамках заходу запланований розгляд бізнес-кейсів на основі реальних ситуацій. 

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій Тернополя

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). 

Партнери заходу: 

Тернопільське регіональне представництво Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати - ICC Ukraine та ТВ ВГО "Асоціація платників податків України" в Тернопільській області.