51

Як життєвий цикл товару збільшує прибутковість компанії?: В рамках естафети досвіду пройде онлайн-зустріч для бізнесу та бізнес-об’єднань

Новини

Всі новини

Бізнес-асоціації – важливий інструмент підтримки і розвитку підприємництва в Україні. Для  залучення підприємців в асоціації, а отже – покращення бізнес-середовища, в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання - спроможний бізнес - сильна країна» проходить «Естафета досвіду ― 10 регіонів України». Ініціатива реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). 

24 вересня за участю представників бізнесу та бізнес-об'єднань Чернігова відбудеться перша онлайн-зустріч естафети «Рішення для бізнесу: як життєвий цикл товару збільшує прибутковість компанії?». Під час події учасники разом з експертами розглядатимуть реальні бізнес-кейси на основі стратегічних та маркетингових інструментів підвищення ефективності бізнесу. Представники бізнесу та бізнес-асоціацій спільно генеруватимуть рішення стратегічних задач. Результатом зустрічі стане розробка чек-листа інструментів, що допоможе підприємцям ефективно працювати з просуванням/позиціонуванням товару чи послуги і збільшити прибутковість компанії. Також відбудеться панельна дискусія місцевих власників бізнесу для обговорення актуальних бізнес-трендів та ефективних управлінських рішень. 

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!