- Про Клуб
- Проекти
- Фотогалерея
- Корисно
- Вакансії
- Контакти
- Вебінар "Системна робота компанії: реальність, а не міф. Як побудувати? Кейс ÜLKA."Місто: OnlineТип події:ВебінарДата: 25.04.2024Час: 14:00-15:00
- BizConsult. Консультації для підприємцівМісто: Онлайн / офлайнТип події:ІншеДата: 05.02-30.04.2024Час: -
- BizConsult. Консультації щодо грантових програм для бізнесуМісто: OnlineТип події:ПроектДата: 21.03-30.04.2024Час: 09:00-18:00
ПРОГРАМА ЗАПУСКУ РЕГІОНАЛЬНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ AGRI-FOOD
Одним із ключових пріоритетів України є забезпечення продовольчої безпеки. Саме тому агро виробничі та переробні підприємства є максимально важливими в період війни та повоєнний час.
В окремих регіонах країни (областях) можуть створюватись Регіональні координаційні центри AGRO FOOD, завданням яких є сприяння розвитку ланцюгів доданої вартості в агропромисловому секторі.
Перелік векторів діяльності кожного Центру може дещо різнитись в залежності від специфіки регіону та компетенцій виконавчої команди.
Ключова цільова аудиторія – підприємства агро виробництва та переробки.
Додаткова цільова аудиторія – інші гравці, задіяні в ланцюгах доданої вартості.
Документ розроблено в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.
Виконавчий партнер компоненту в рамках консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України» – Клуб Ділових Людей Україна.
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ ЗАПУСКУ РЕГІОНАЛЬНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ