388

ПРОГРАМА ЗАПУСКУ РЕГІОНАЛЬНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ AGRI-FOOD

Одним із ключових пріоритетів України є забезпечення продовольчої безпеки. Саме тому агро виробничі та переробні підприємства є максимально важливими в період війни та повоєнний час.

В окремих регіонах країни (областях) можуть створюватись Регіональні координаційні центри AGRO FOOD, завданням яких є сприяння розвитку ланцюгів доданої вартості в агропромисловому секторі.

Перелік векторів діяльності кожного Центру може дещо різнитись в залежності від специфіки регіону та компетенцій виконавчої команди.

Ключова цільова аудиторія – підприємства агро виробництва та переробки.

Додаткова цільова аудиторія – інші гравці, задіяні в ланцюгах доданої вартості.

Документ розроблено в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії. 

Виконавчий партнер компоненту в рамках консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України» – Клуб Ділових Людей Україна.

ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ ЗАПУСКУ РЕГІОНАЛЬНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ